Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

ni jedan ni drugi ako ne mora. Da li biste se pre zvali Krstana ili Mirosinka?
nije ti validan odgovor, i ne ide uz postavljeno pitanje.IQ ili EQ. uh, zajebato. ma, EQ.edit: zaboravila pitanje: bakov frizider ili gazzin frizider?

Edited by vin

• Replies 14.7k
  • Views 546k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

Ja odgovarao na ono o orahu i dunji. Qq mora da mi je promakao koji post :D

a niiiije fer da ti ne das odgovor pod izgovorom da ne bi nijedno ako ne mora, a MORA, a onda da postavis pitanje na koje je nemoguce dati odgovor. kako sam dusebrizna. ^_^

Sad bih nešto rekao, al' cenim da mi je bolje da ćutim cool.gif ^_^

edit: zaboravila pitanje: bakov frizider ili gazzin frizider?
Bakov, ko zna sta drzi u tajnim ladicama :naughty: Sta vas inspirise?

r: sirotinjaq: petliću pevaču, gde si sad?

Grlo mu zapušeno šargarepom, celerom i rezancima.Persirate li starijim ljudima koje terate u kurac?

dajel moze smajli da jebe ikonu?

samo ako veruje da ikone postoje, a veruje ako mu je vaznoje l' ikonu stiskas preko shortcuta ili pravo u nju?

imam tli u taskbalu i 10 na desktopu.. ostalo plavo u njuAmelie ili Poppy

Amelie. Dorucak ili brunch?

dorucakdorucak, rucak, vecerailidorucak, rucakilirucak, vecerailirucakiliVecera

kafa, kafa, kafaTorta ili sladoled?

sladoleeeeeeeed :wub: sladoled od jagode, sladoled od breskvice, sladoled od cokoladice, sladoled od vanilice, sladoled od tresnjice, visnjice, kupinice, malinice, sladoled od lubenice, pomorandzice, kajsijice, sladoled od limuna, sladoled od dinja ili sladoled od seckanih oraha, lesnika, pistacha i badema?

rumenkodanas ili sjutra?