vin Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 (edited) ni jedan ni drugi ako ne mora. Da li biste se pre zvali Krstana ili Mirosinka?nije ti validan odgovor, i ne ide uz postavljeno pitanje.IQ ili EQ. uh, zajebato. ma, EQ.edit: zaboravila pitanje: bakov frizider ili gazzin frizider? Edited August 31, 2009 by vin
bus Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Ja odgovarao na ono o orahu i dunji. Qq mora da mi je promakao koji post :D
vin Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 a niiiije fer da ti ne das odgovor pod izgovorom da ne bi nijedno ako ne mora, a MORA, a onda da postavis pitanje na koje je nemoguce dati odgovor. kako sam dusebrizna. ^_^
Eladan Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Sad bih nešto rekao, al' cenim da mi je bolje da ćutim ^_^
Leia Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 edit: zaboravila pitanje: bakov frizider ili gazzin frizider?Bakov, ko zna sta drzi u tajnim ladicama Sta vas inspirise?
slepa živana Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 r: sirotinjaq: petliću pevaču, gde si sad?
dig_chohano Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Grlo mu zapušeno šargarepom, celerom i rezancima.Persirate li starijim ljudima koje terate u kurac?
kgmr Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 samo ako veruje da ikone postoje, a veruje ako mu je vaznoje l' ikonu stiskas preko shortcuta ili pravo u nju?
Hippie Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 imam tli u taskbalu i 10 na desktopu.. ostalo plavo u njuAmelie ili Poppy
hooyadahoo Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 dorucakdorucak, rucak, vecerailidorucak, rucakilirucak, vecerailirucakiliVecera
Hippie Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 sladoleeeeeeeed sladoled od jagode, sladoled od breskvice, sladoled od cokoladice, sladoled od vanilice, sladoled od tresnjice, visnjice, kupinice, malinice, sladoled od lubenice, pomorandzice, kajsijice, sladoled od limuna, sladoled od dinja ili sladoled od seckanih oraha, lesnika, pistacha i badema?
Recommended Posts