Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

Ne može! Ozbiljno me zanima!

• Replies 14.7k
  • Views 546k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

ajde dobro, evo novo pitanje... koliko devojaka liže stopala svojim tipovima? u seksualnom smislu, dapače.

ajde dobro, evo novo pitanje... koliko devojaka liže stopala svojim tipovima? u seksualnom smislu, dapače.
u srpskoj tradiciji ne postoji lizanje stopala ali pranje nogu muzu uz obavezno pitanje 'gospodaru moj, da li je po volji? ' pre odlaska u postelju je bogami sve vise u trendu, mladi se vracaju tradicionalnim vrednostima shvativsi da zapad donosi samo dekadenciju, konzumerizam, pederastiju, oralni seks, sms poruke i raspad porodice.koliko cesto upraznjavate ovaj tradicionalni ritual?

Edited by 3opge

• 3 weeks later...

r: ako se misli na tradiciju parcijalnog zapiranja, ruke perem desetak puta dnevno, zube dva-triput a kosu jednom mesečnoq: koja je lokacija atraktivnija, baćevac ili radmilovac?

• 3 weeks later...

Radmilovac, zbog Radmile Milentijević.Spit or swallow?

SplitPosao ili forum?

Forum, uvekKari Pešić ili Peša Karić?

Edited by Eladan

Ovaj drugi, ne znam zastoUjutru ili uvece?

Ja bih ujutro, ali obično je uveče, pa neka bude takoDžungla ili močvara/živo blato?

Dzungla, vece sanse za izbavljenje :unsure: Kucni poslovi ili samoubistvo?

samoubistvo kucnim poslovima :Hail: ili :ziga:

Jedan je Žiga -_-nek ostane

r: ne znam tačno o čemu se radi, nek bude pod 1, ali imam pitanje...p: da sretnete nekog ko tvrdi da je vidovit, šta biste ga pitali o svojoj budućnosti?

da mi kaze sve bitne greske koje chu napravitiel vidoviti ljudi mogu da vide dobitne brojeve na lutriji?

mogu.lezanje na kaucu sa laptopom na stomaku i jedenje sa tanjira na grudima ili lezanje na kaucu sa laptopom na stomaku i flasom porta u ruci?