Buck Naked Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 ajde dobro, evo novo pitanje... koliko devojaka liže stopala svojim tipovima? u seksualnom smislu, dapače.
3opge Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 (edited) ajde dobro, evo novo pitanje... koliko devojaka liže stopala svojim tipovima? u seksualnom smislu, dapače.u srpskoj tradiciji ne postoji lizanje stopala ali pranje nogu muzu uz obavezno pitanje 'gospodaru moj, da li je po volji? ' pre odlaska u postelju je bogami sve vise u trendu, mladi se vracaju tradicionalnim vrednostima shvativsi da zapad donosi samo dekadenciju, konzumerizam, pederastiju, oralni seks, sms poruke i raspad porodice.koliko cesto upraznjavate ovaj tradicionalni ritual? Edited July 8, 2009 by 3opge
slepa živana Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 r: ako se misli na tradiciju parcijalnog zapiranja, ruke perem desetak puta dnevno, zube dva-triput a kosu jednom mesečnoq: koja je lokacija atraktivnija, baćevac ili radmilovac?
Buck Naked Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Radmilovac, zbog Radmile Milentijević.Spit or swallow?
Eladan Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 (edited) Forum, uvekKari Pešić ili Peša Karić? Edited August 19, 2009 by Eladan
Eladan Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Ja bih ujutro, ali obično je uveče, pa neka bude takoDžungla ili močvara/živo blato?
Leia Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Dzungla, vece sanse za izbavljenje Kucni poslovi ili samoubistvo?
slepa živana Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 r: ne znam tačno o čemu se radi, nek bude pod 1, ali imam pitanje...p: da sretnete nekog ko tvrdi da je vidovit, šta biste ga pitali o svojoj budućnosti?
Hippie Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 da mi kaze sve bitne greske koje chu napravitiel vidoviti ljudi mogu da vide dobitne brojeve na lutriji?
mei Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 mogu.lezanje na kaucu sa laptopom na stomaku i jedenje sa tanjira na grudima ili lezanje na kaucu sa laptopom na stomaku i flasom porta u ruci?
Recommended Posts