Jump to content
IGNORED

pitam te pitas me

3Mo

Recommended Posts

Posted

Ne može! Ozbiljno me zanima!

Posted

ajde dobro, evo novo pitanje... koliko devojaka liže stopala svojim tipovima? u seksualnom smislu, dapače.

Posted (edited)
ajde dobro, evo novo pitanje... koliko devojaka liže stopala svojim tipovima? u seksualnom smislu, dapače.
u srpskoj tradiciji ne postoji lizanje stopala ali pranje nogu muzu uz obavezno pitanje 'gospodaru moj, da li je po volji? ' pre odlaska u postelju je bogami sve vise u trendu, mladi se vracaju tradicionalnim vrednostima shvativsi da zapad donosi samo dekadenciju, konzumerizam, pederastiju, oralni seks, sms poruke i raspad porodice.koliko cesto upraznjavate ovaj tradicionalni ritual? Edited by 3opge
  • 3 weeks later...
Posted

r: ako se misli na tradiciju parcijalnog zapiranja, ruke perem desetak puta dnevno, zube dva-triput a kosu jednom mesečnoq: koja je lokacija atraktivnija, baćevac ili radmilovac?

• 3 weeks later...
Posted

Radmilovac, zbog Radmile Milentijević.Spit or swallow?

Posted (edited)

Forum, uvekKari Pešić ili Peša Karić?

Edited by Eladan
Posted

Ja bih ujutro, ali obično je uveče, pa neka bude takoDžungla ili močvara/živo blato?

Posted

Dzungla, vece sanse za izbavljenje :unsure: Kucni poslovi ili samoubistvo?

Posted

r: ne znam tačno o čemu se radi, nek bude pod 1, ali imam pitanje...p: da sretnete nekog ko tvrdi da je vidovit, šta biste ga pitali o svojoj budućnosti?

Posted

da mi kaze sve bitne greske koje chu napravitiel vidoviti ljudi mogu da vide dobitne brojeve na lutriji?

Posted

mogu.lezanje na kaucu sa laptopom na stomaku i jedenje sa tanjira na grudima ili lezanje na kaucu sa laptopom na stomaku i flasom porta u ruci?