April 29, 200916 yr malo, ako se pravljenjem nereda smatra ostavljanje 30-ak ogrlica od lakiranih perli dobijenih po klubovima i ulicama od random guys tokom tradicionalnog festivalu u Austin-u. inace i krevet namestim .bacanje frizbija ili softball?
April 29, 200916 yr Gde piti pivo u Ottawi?'Blind dog' je super mesto. :( Koja muzika najbolje ide uz vadjenje zuba??
April 29, 200916 yr dodirni mi kolena u severininoj izvedbizasto je par neeznosti uvijek dovoljno da se dvoje uzmu na kraju?
April 29, 200916 yr Dokle će da škljoca?Sad i ovde škljoca. Molim te da preduzmeš nešto.Jel vantaziranje zarazno i kako se leči??
April 29, 200916 yr Ne, u pitanju je autoimuna bolest. Leči se skićanjem.Zašto gazza još nije uhapšen?
April 29, 200916 yr Kad pogledaš činjenicu da se Huja hrani maslačkom i ponekad počasti ćevapima, odgovor se sam nameće...Dal bi gazzino kusanje pačetine moglo da se podvede pod kanibalizam?
April 29, 200916 yr Meni to kusanje lici na prostituciju. Nesto bezobrazno sigurno.Zasto Orderka laze??
April 29, 200916 yr Pokriva manc, starog novinootimača.Koliko mi tih 24 treba da se naspavam kao čovek u onom bazenčetu u Karađorđevom parku, a ne crknem od zime?
May 9, 200916 yr dimljenom govedjom prsutom u vinudimljeni bademi, peceni bademi preliveni crnom cokoladom, peceni neslani bademi, peceni slani bademi ili sirovi bademi?