Jump to content
IGNORED

pitam te pitas me

3Mo

Recommended Posts

Posted

malo, ako se pravljenjem nereda smatra ostavljanje 30-ak ogrlica od lakiranih perli dobijenih po klubovima i ulicama od random guys tokom tradicionalnog festivalu u Austin-u. inace i krevet namestim :unsure: .bacanje frizbija ili softball?

Posted

Frizbi kao tanjir za masni pomfrit na kauču. Gde piti pivo u Ottawi?

Posted

U nekom pabu, pogotovo u frankofonskom delu :lol:

Posted
Gde piti pivo u Ottawi?
'Blind dog' je super mesto.
:lol:
:( Koja muzika najbolje ide uz vadjenje zuba??
Posted

dodirni mi kolena u severininoj izvedbizasto je par neeznosti uvijek dovoljno da se dvoje uzmu na kraju?

Posted

Jer peting obično vodi ka penetraciji.Dokle će da škljoca?

Posted
Dokle će da škljoca?
Sad i ovde škljoca. Molim te da preduzmeš nešto.Jel vantaziranje zarazno i kako se leči??
Posted

Ne, u pitanju je autoimuna bolest. Leči se skićanjem.Zašto gazza još nije uhapšen?

Posted

Nema lisica za patke.Ko je veci Huja il' Gazza??

Posted

Kad pogledaš činjenicu da se Huja hrani maslačkom i ponekad počasti ćevapima, odgovor se sam nameće...Dal bi gazzino kusanje pačetine moglo da se podvede pod kanibalizam?

Posted

Meni to kusanje lici na prostituciju. Nesto bezobrazno sigurno.Zasto Orderka laze??

Posted

Pokriva manc, starog novinootimača.Koliko mi tih 24 treba da se naspavam kao čovek u onom bazenčetu u Karađorđevom parku, a ne crknem od zime?

• 2 weeks later...
Posted

1m3hleb sa orasima ili hleb sa maslinama?

Posted

Masline, uvekSa čim ih dopuniti, uz neku pršuticu: vinom ili rakijom?

Posted

dimljenom govedjom prsutom u vinudimljeni bademi, peceni bademi preliveni crnom cokoladom, peceni neslani bademi, peceni slani bademi ili sirovi bademi?