dig_chohano Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Može biti još bolji štap.šta ostane kad nema?
kgmr Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 (edited) dig:pa rupada li je rupa potencijal ili ponor*?*ko zna manje dramaticno poeticnu rec za ponor, nek zamenihost:dalje Edited March 31, 2009 by kingmaker
Aleksija Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 rupa je potencijal koji valja preskociti ili zaobici ili napunitimanje dramaticna za ponor - jendek, sanac, udolina, ponorcicpobednik ostaje skoro do samoga kraja.ekaterina je velika zato sto je tada bilo tako moderno /a danas anoreksija/kad bi trebalo da izadjete iz ponora/cica, na cija ramena biste se popeli?alternativnoomiljeni seks simbol iz 50s/60s?opaska: jebeni google chrome
kgmr Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 kad bi trebalo da izadjete iz ponora/cica, na cija ramena biste se popeli?ako je ponorcic, taj je verovatno plici nego sto sam ja visoka, a jos kad uspravim nos, ihako je ponor, onda na ramena... pa nemam pojma, nekog ko je izdrzljiv (ko je dobar, a slucajno sam)alternativnoomiljeni seks simbol iz 50s/60s?ipak mm. mekana, obla, bela, topla. putena. prelepa je ava gardner. opaska: jebeni google chromeopaska: ambiciozno.divljate li sa brauzerima?i/ilizvezde sa neba ili vrabac u ruci?
Lancia Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 divljate li sa brauzerima?i/ilizvezde sa neba ili vrabac u ruci?ne bih znao sta bih sa zvezdama a ni vrabac u ruci nije nesto, tako da ne divljam s brauzerima. dosadan sam.koje indijansko ime da ti damo??
mei Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 mozda ukombinovati.da li nosite rucak na posao ili ga kupujete u fast-food, fine-food, slow-food ili gde vec mestima?
Eladan Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Naravno da nosim :)Da li se sendvič i flaširana voda smeju podvesti pod pošten i zvaničan obrok?
mei Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 samo ako je sendvic od pola bageta ili 1/4 hleba, 100 g mesa, 100 g sira (ili vegetarijanskih ekvivalenata) etc. ;-)koliko vode za zalivanje kaktusa velicine jednog srednjeg krastavcica-kornisona?
Eladan Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 3 supene kašikeEkološko-energetska svesnost, ili nek ide život?
Aleksija Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 (edited) moze.veliki je forum - jel se radujete sto dobijamo reklame putem pm-a? :) Edited April 21, 2009 by Aleksija
kurdi Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 a: radujem se sto dobijate.q: "pixies ili sonic youth?"?
Allegra Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 uvek pixies.da li ste ikad napravili ozbiljno sranje u hotelskoj sobi ?
Eladan Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 & za PIXIESa: u sobi malo manje, na terasi malo veće q: jel' vam bilo mnogo neprijatno nakon pravljenja istog?
Recommended Posts