Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

Može biti još bolji štap.šta ostane kad nema?

• Replies 14.7k
  • Views 546k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

dig:pa rupada li je rupa potencijal ili ponor*?*ko zna manje dramaticno poeticnu rec za ponor, nek zamenihost:dalje

Edited by kingmaker

rupa je potencijal koji valja preskociti ili zaobici ili napunitimanje dramaticna za ponor - jendek, sanac, udolina, ponorcicpobednik ostaje skoro do samoga kraja.ekaterina je velika zato sto je tada bilo tako moderno /a danas anoreksija/kad bi trebalo da izadjete iz ponora/cica, na cija ramena biste se popeli?alternativnoomiljeni seks simbol iz 50s/60s?opaska: jebeni google chrome

kad bi trebalo da izadjete iz ponora/cica, na cija ramena biste se popeli?
ako je ponorcic, taj je verovatno plici nego sto sam ja visoka, a jos kad uspravim nos, ihako je ponor, onda na ramena... pa nemam pojma, nekog ko je izdrzljiv (ko je dobar, a slucajno sam)
alternativnoomiljeni seks simbol iz 50s/60s?
ipak mm. mekana, obla, bela, topla. putena. prelepa je ava gardner.
opaska: jebeni google chrome
opaska: ambiciozno.divljate li sa brauzerima?i/ilizvezde sa neba ili vrabac u ruci?
divljate li sa brauzerima?i/ilizvezde sa neba ili vrabac u ruci?
ne bih znao sta bih sa zvezdama a ni vrabac u ruci nije nesto, tako da ne divljam s brauzerima. dosadan sam.koje indijansko ime da ti damo??

a: chemako.q: gde je stidu rumen?

c: u parfimeriji jasminp: ziban ili ikariam?

• 2 weeks later...

mozda ukombinovati.da li nosite rucak na posao ili ga kupujete u fast-food, fine-food, slow-food ili gde vec mestima?

Naravno da nosim :)Da li se sendvič i flaširana voda smeju podvesti pod pošten i zvaničan obrok?

samo ako je sendvic od pola bageta ili 1/4 hleba, 100 g mesa, 100 g sira (ili vegetarijanskih ekvivalenata) etc. ;-)koliko vode za zalivanje kaktusa velicine jednog srednjeg krastavcica-kornisona?

3 supene kašikeEkološko-energetska svesnost, ili nek ide život?

moze.veliki je forum - jel se radujete sto dobijamo reklame putem pm-a? :)

Edited by Aleksija

a: radujem se sto dobijate.q: "pixies ili sonic youth?"?

uvek pixies.da li ste ikad napravili ozbiljno sranje u hotelskoj sobi ?

:wub: & :heart: za PIXIESa: u sobi malo manje, na terasi malo veće :mellow: q: jel' vam bilo mnogo neprijatno nakon pravljenja istog?