Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

kucakoji broj e-mail adresa je prihvatljiv za jednog korisnika?

Edited by mei

• Replies 14.7k
  • Views 546.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

ne više od 3, ev. 4. Ali, ovo je demokratija <_< Kad bi bili neki despot, koji bi prvi ukaz doneli?

r: nacionalizacija!p: šta štedite?

Evriće, ali nešto posustajem u poslednje vreme :(Koliko para je dovoljno za mirnu staros' ?

za mirnu ne treba punokolko za zdravu chilu udobnu aktivnu putujucu nesmirujucu?

jedan zigolo, moze i dva + pudlica i voila Mis Daisy.42 miliona evra na lotou. kol'ko je to srece u kg??

jedan zigolo, moze i dva + pudlica i voila Mis Daisy.
:lol: fino za zigoloe i njiovo trece doba
42 miliona evra na lotou. kol'ko je to srece u kg??
tacno kolko tezim. idealno.cime bi se bavio kad bi imo 42 ziliona evra?

Dao bih 10 evra MiralemuKoliko bi mi ostalo posle toga?

Nedovoljno, i tebi i njemu <_< :lol: Zgrada za rentiranje u BG ili ista takva u NY?

• 2 weeks later...
Nedovoljno, i tebi i njemu <_< :lol: Zgrada za rentiranje u BG ili ista takva u NY?
U Njuci, naravno.isto
  • 3 weeks later...

u bg, naravnopobeda ili poraz?alternativnoalternativni poraz ili alternativna pobeda?

Edited by Aleksija

pobeda; alternativni poraz(nisam sigurna da si pomogla dodatkom)a) znate sve odgovoreb) ne znate sve odgovorec) nisam vise u pubertetusamo jedan odgovor!alternativno: uho, grlo ili nos?

(nisam sigurna da si pomogla dodatkom)
dobro, ipak sam malo objasnila
a) znate sve odgovoreb) ne znate sve odgovorec) nisam vise u pubertetusamo jedan odgovor!
ne znam sve odgovore, al znam da je grlo.jeste li objektivni?

a: to mi bio nick na prvom (mi) forumu.q: menja li vam se nekada raspolozenje?

a: nazalost. ortak jednom povoljno kupio cipele za mrtvace, ne isplati se.q: jel hrana dobra sargarepa?