Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

da, ja i shurda d sluzfetishfucker, i to na glavi iskljucivovime vs tetrapak?

• Replies 14.7k
  • Views 546.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

moja kravicakad ce plata?

cetvrtak, kazu.zamislite da ste pozvani na proslavu rodjendana. da li mozete to da zamislite? u poklon ste ulozili dosta novca i paznje. da li biste voleli da taj poklon bude lepo upakovan?

Samo da bezbedno stigne do slavljenika/ce. Ako može i da nije zaboravilo da skine cenu.Je l' uzimate sebe za ozbiljno?

trudim seA vi?

Samo kad se smejem.Organizujete rođendansku žurku u cafe-bioskopu, znači prvo film a onda pijanka. Imate i goste, prijatelja 20ak. Koji film puštate kao uvertiru?

6 svedjanki u internatuvilfan vs boban petrovic?

Come again?Skejt sa točkovima ili bez (k'o što vozi Marty McFly)?

Moram da odgovorim Huji, jedan je Boban ;) :)Inače, skejt samo sa točkićimaMože li se gulaš jesti za doručak? :unsure:

kad se dodje kuci u 5-6 ujutru, sve moze za dorucak.jel' ok da jedna osoba jede 900g meda mesecno?

To je supena kašika i po dnevno... Tako da, odgovor je DA :)Stavljate li med u neke salate?

Da, u salate sa medom. Benjamin Button vs. Great Gatsby?

Edited by Pixie

To su stranci, a stranci su neprijatelji.Kada bi auto radio na kafu, da li bi sisali auspuh?

Ne, ali bi šarac dobijao samo polovinu fiksa na pojilu.Naprstak na prst ili šešir na glavu?

kesu na glavu.mica trofrtaljka ili ceca ?