Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

3jel istina da postojeca macka ima jednu glavu vise od nepostojece?

• Replies 14.7k
  • Views 546.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

Da, ako je troglava.šta će patkama dijalekti?

da se prepozna kom klanu pripadaju.banane iz frizidera, zamrzivaca ili na sobnoj temperaturi?

najbolje na tropskoj...zar ne?

Ne.Kad se baba i deda heftaju, jel skidaju totalne proteze?

Ne. 2003741mx7.jpg cini cuda.Kada Kukident prestaje da bude neophodan?edit: alt q. Navedite bar jednu alternativnu primenu Kukidenta (u domacinstvu a i sire).

Edited by Pixie

alt alt q. Kad kupite polovnu knjigu i prilikom čitanja pronađete nešto u njoj (što je verovatno pripadalo prethodnom vlasniku) - bacate ili čuvate tj. ostavljate u knjizi?

ne citam tudje knjige, ko zna sta je u njima...ratluk slatko baklava i tulumba protiv kesten pirea?

Edited by hooyadahoo

ne citam tudje knjige, ko zna sta je u njima...ratluk slatko baklava i tulumba protiv kesten pirea?
pire uzima turnirmizo supa protiv govedje sa rezancima?

govedjawhoopi goldberg vs yoda?

Pare stavljam na Whoopi.Robokap vs. Dart?

Jesam Djedaj, ali ipak Darth :)Batman vs. Captain America

Ne razumem pitanje.Koliko mrava može da pojede odraslog gnua?

šta je odraslog gnua?Je l' imate sandale za hvatanje kamenčića po putu?

Imao pre mnogo vekova, kad sam bio mali... plava providna plastika sa belim djonom.Jel vam neprijatno kad se drugi blamiraju?