December 26, 200816 yr Мало, с ногу.Је л' вам хладно око срца?u tom regionu sam ko snesko belicna koliko zureza ste pozvani za novaka?
December 26, 200816 yr jednu, ha. u stvari, nijednu. al sam organizator odlaska na tu...jesu li vam se smucile ruske salate i prateci novogodisnji program?
December 26, 200816 yr jednu, ha. u stvari, nijednu. al sam organizator odlaska na tu...jesu li vam se smucile ruske salate i prateci novogodisnji program?uf za dobru rusku bih dao calvin klein kosulju a za tepsiju sarme laptopda li ste spavali u iglou nekada?
December 27, 200816 yr r: nisam učestvovala...q: kada počinje godina, na novu godinu ili na rođendan?
December 28, 200816 yr r: nisam učestvovala...q: kada počinje godina, na novu godinu ili na rođendan?na rodjendan deda Mrazanajlepsa bajka?
December 28, 200816 yr r: sve sam bajke uglavnom pozaboravljala, jedino me još uvek progoni prizor... kuća od čokolade :Dq: najlepša želja koja vam je ikada upućena?
January 4, 200916 yr a. Da zadrzim sjaj u ocima, u cistoj prozi. Trenutak opravdava kic. :) q. Fizika ili hemija?
January 13, 200916 yr hm. posto ocigledno nema bas previse fanova Carine Round ovde......alt. q. koverte sa samolepljivim poklopcem ili uposljavanje jezika?edit: ajde bre :) Edited January 13, 200916 yr by Pixie