Eladan Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 a: ja bih jabuke, ako može :)q: kulen ili šunka?
bus Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Ja sam kao T'Pol, ne jedem to. -_-Mlečna ili crna?
Šumejker-Levi 9 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 a: Bolje mlečna sisa, nego Crna sisaq: Koju si igračku proplakao/la jer si je polomio/la?
Aleksija Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 mala masina za ves koja je stvarno mogla da pere. mali ves.poredjaj po vaznosti: muzika, seks, knjizevnost, film, ljubav, plivanje, nova godina.
Aleksija Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 (edited) Moze hronoloski? ljubav -> nova godina -> muzika -> seks -> plivanje :D a nista film pre plivanja? perverzno.Kome je knjizevnost bitna?luzerima i detaljistima. pismenima. aseksualnim. zaposlenima i nezaposlenima.sta nam sve to vredi?edit: evo je, kvotovana i sacuvana za buduca pokoljenja. Edited December 9, 2008 by Aleksija
Eladan Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Kako se postmodernisti vole?Strastveno, strastvenije nego neki drugi Zašto je film bitniji od književnosti (makar u onom gornjem rangiranju)
bus Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Zato što stiže do više ljudi?Ko kupuje knjige lirske poezije?
bus Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Kupovo dok sam bio undergrad student s neobrijanom bradom. Još neko?
Eladan Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Hej, ja bio u zabludi, mislio da je crveni autobus delikatna lady, a ono neobrijani bivši undergrad student I još voli (ili je voleo) poeziju
bus Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Hej, ja bio u zabludi, mislio da je crveni autobus delikatna lady, a ono neobrijani bivši undergrad student I još voli (ili je voleo) poeziju Varaš se, šinko. Nit lady, a ništa i od delikacije. Big hairy gay man.
Eladan Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 ... a ništa i od delikacije. Big hairy gay man.Ja mislio da ovo ide ruku-pod-ruku Inače, da si makar Gayman, pa da ti uzmem autogram ;)
kgmr Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Kako se postmodernisti vole?antropički.Kupovo dok sam bio undergrad student s neobrijanom bradom. Još neko?ne.kad je kosa počela da vam s?di?
Eladan Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Pre par godina. Još mogu da prebojim sede dlake, što je ipak kolika-tolika uteha <_< Je li vam sva kosa iste boje, ili ima i nekih preliva? (men included ^_^)
Recommended Posts