December 9, 200816 yr a: Bolje mlečna sisa, nego Crna sisaq: Koju si igračku proplakao/la jer si je polomio/la?
December 9, 200816 yr mala masina za ves koja je stvarno mogla da pere. mali ves.poredjaj po vaznosti: muzika, seks, knjizevnost, film, ljubav, plivanje, nova godina.
December 9, 200816 yr Moze hronoloski? ljubav -> nova godina -> muzika -> seks -> plivanje :D a nista film pre plivanja? perverzno.Kome je knjizevnost bitna?luzerima i detaljistima. pismenima. aseksualnim. zaposlenima i nezaposlenima.sta nam sve to vredi?edit: evo je, kvotovana i sacuvana za buduca pokoljenja. Edited December 9, 200816 yr by Aleksija
December 9, 200816 yr Kako se postmodernisti vole?Strastveno, strastvenije nego neki drugi Zašto je film bitniji od književnosti (makar u onom gornjem rangiranju)
December 11, 200816 yr Hej, ja bio u zabludi, mislio da je crveni autobus delikatna lady, a ono neobrijani bivši undergrad student I još voli (ili je voleo) poeziju
December 11, 200816 yr Hej, ja bio u zabludi, mislio da je crveni autobus delikatna lady, a ono neobrijani bivši undergrad student I još voli (ili je voleo) poeziju Varaš se, šinko. Nit lady, a ništa i od delikacije. Big hairy gay man.
December 11, 200816 yr ... a ništa i od delikacije. Big hairy gay man.Ja mislio da ovo ide ruku-pod-ruku Inače, da si makar Gayman, pa da ti uzmem autogram ;)
December 11, 200816 yr Kako se postmodernisti vole?antropički.Kupovo dok sam bio undergrad student s neobrijanom bradom. Još neko?ne.kad je kosa počela da vam s?di?
December 11, 200816 yr Pre par godina. Još mogu da prebojim sede dlake, što je ipak kolika-tolika uteha <_< Je li vam sva kosa iste boje, ili ima i nekih preliva? (men included ^_^)