Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

a: ja bih jabuke, ako može :)q: kulen ili šunka?

• Replies 14.7k
  • Views 546.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

Ja sam kao T'Pol, ne jedem to. -_-Mlečna ili crna?

a: Bolje mlečna sisa, nego Crna sisaq: Koju si igračku proplakao/la jer si je polomio/la?

mala masina za ves koja je stvarno mogla da pere. mali ves.poredjaj po vaznosti: muzika, seks, knjizevnost, film, ljubav, plivanje, nova godina.

Moze hronoloski? ljubav -> nova godina -> muzika -> seks -> plivanje
:D a nista film pre plivanja? perverzno.
Kome je knjizevnost bitna?
luzerima i detaljistima. pismenima. aseksualnim. zaposlenima i nezaposlenima.sta nam sve to vredi?edit: evo je, kvotovana i sacuvana za buduca pokoljenja.

Edited by Aleksija

Kako se postmodernisti vole?
Strastveno, strastvenije nego neki drugi cool.gif Zašto je film bitniji od književnosti (makar u onom gornjem rangiranju)

Zato što stiže do više ljudi?Ko kupuje knjige lirske poezije?

evo ja, npr. -_-još neko?

Kupovo dok sam bio undergrad student s neobrijanom bradom. Još neko?

Hej, ja bio u zabludi, mislio da je crveni autobus delikatna lady, a ono neobrijani bivši undergrad student :lolol: I još voli (ili je voleo) poeziju cool.gif

Hej, ja bio u zabludi, mislio da je crveni autobus delikatna lady, a ono neobrijani bivši undergrad student :lolol: I još voli (ili je voleo) poeziju cool.gif
Varaš se, šinko. Nit lady, a ništa i od delikacije. Big hairy gay man.
... a ništa i od delikacije. Big hairy gay man.
Ja mislio da ovo ide ruku-pod-ruku :lol: Inače, da si makar Gayman, pa da ti uzmem autogram ;)
Kako se postmodernisti vole?
antropički.
Kupovo dok sam bio undergrad student s neobrijanom bradom. Još neko?
ne.kad je kosa počela da vam s?di?

Pre par godina. Još mogu da prebojim sede dlake, što je ipak kolika-tolika uteha <_< Je li vam sva kosa iste boje, ili ima i nekih preliva? (men included ^_^)

• 2 weeks later...

1 boja, moja.jel vam hladno?