November 23, 200816 yr r: ne treba piti alkohol 5-10 sati pred ispit jer moze da dodje do otreznjenja :)q: cime se najbolje savladava trema pred ispit ili nesto slicno?
November 23, 200816 yr r: ne treba piti alkohol 5-10 sati pred ispit jer moze da dodje do otreznjenja :)q: cime se najbolje savladava trema pred ispit ili nesto slicno?mislim da Hagakure preporucuje intenzivno trljanje usnih resica prstimaMishima ili Dzojs?
November 24, 200816 yr 0 min. ako se racuna skidanje filmova-serija sa net-a, onda od ~od 5 do 90-ak minmoze isto.
November 24, 200816 yr upravo sam provela 5 minuta pokusavajuci da pobrojim sta gledam (metodom skidanja sa neta) i koliko, uzimajuci u obzir fluktuirajuce sezone i povremenu naviku gledanja starih epizoda necega, razmisljala sam da li da u kalkulacije ubacim povremeni film ili ne, i kako se racuna kad cimerka gleda nesto u kuhinji a ja bacam pogled dok kuvam. a. ne gledam tv.q. isto.
November 25, 200816 yr a: ja ne mogu da gledam TV, skinuli mi antenu :(. Inače gledam sat-dva dnevnoq: isto
December 2, 200816 yr na televiziji gledam samo obrazovni program, koncerte ozbiljne muzike i emislije posvecene toleranciji i multikulturalnosti.omiljena izreka koja govori o prolaznosti zivota ili necemu drugom?
December 2, 200816 yr nije život poljem proći (ili 'život je dronjkav, ali lep')u koju od tri navedene kategorije spadate:a. mudrib. premudric. 1 najmudriji