Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

hleb, kajmak i paradajz. nakon toga musli sa orasima i jogurtom. moze i malo cokolade nakon svega. zatim grickanje semenki (badema, indijskog oraha, lesnika, bundeve)...jogurt/mleko sa 0.1, 1, 2, 3, 4 ili 5% mlecne masti?

• Replies 14.7k
  • Views 546.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

a: što više, to bolje ;) :)q: koh ili sutlijaš?

koh, u sto vecim kolicinama i sa sto vise mleka (jedan pleh, recimo)isto

a) mrzim mleko :( ali ako mora, nek bude sutlijasq) imate vaucer za besplatnu estetsku operaciju po izboru. Iskoristicete ga za...?

Dao bih ga nekome kome treba a da taj neko da meni nešto što bi meni trebalo.Da vas posthumno odlikuju za naj-mladog gorana, kako biste reagovali?

istrljo bih se sadnicama odozdolejel svemir slika il je svemir?

a: svemirq: jedan ili tuce?

jedan koji vredi kao tucecokolada ili mousse au chocolat ili choko fajt u ringu ili chokoladirani dechachic ili .. ?

Edited by prima

a: musq: isto

Čokolada umesto paste za zube = frit-fritšta pijete kad jedete Zimzelena?

a: belo, neko malo kiselijeq: isto

a: [neam pojma sta je zz, te bi najsigurnije bilo da u usta metnem-] vodu?q: house vs milhouse 赤 haus il simpsonovi?

mil_house.jpg

a: [neam pojma sta je zz, te bi najsigurnije bilo da u usta metnem-] vodu?q: house vs milhouse 赤 haus il simpsonovi?

mil_house.jpg

a: haus, ofkorz cool.gif q: Laurie vs Fry

a.fryq.` a jel` sto onolke cice 30+ postavljaju slike na perspic` i ` a sto posle placu?

q.` a jel` sto onolke cice 30+ postavljaju slike na perspic` i ` a sto posle placu?
a: zato što su dobre devojčice, a plaču zato što ima raznoraznih bezobraznika angry.gif <_< q: da li treba napraviti konkurs za Miss Perspik (obligatno učešće svih forumašica sa slikama najmanje rezolucije 1280x1024 :whistle:)