Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

pa zivlenje ti se uvek tako odmotava, otud i uzivanje u istomkoju bi zivotinju drzali u krevetu ?

• Replies 14.7k
  • Views 546.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

grinjuJel da kupim lubenicu od 15 ili 20 kila?

lubenice se kradu. od 2o pa navise. za koju zivotinju te drze u krevetu?

drze me za glezanj. jel ispod mira trista vira ?

Zavisi, ako se računa u kelvinima onda mora da se oduzme 273.Da li više verujete u Deda-mraza ili u isplatu stare devizne štednje?

a: Deda-Mraz, ofkorzq: šta bi voleli da dobijete u novogodišnjm paketiću?

a: kalendar.q: ogledalo ili vaga?

ogledalo vagama nemam pojma :D izgled ili dobra dusha?

a: ja bih i jedno i drugo, ali... duša ipak rula :)q: isto

a) na kraju se, na zalost, stvar svede na pitanja dushe:( ovaj svet bi bio jednostavniji kad bi smo se zadrzali na fizickom izgleduq) najgora osobina koju ste tolerisali nekome koga volite?

q) najgora osobina koju ste tolerisali nekome koga volite?
a: u to vreme mi se nije činilo da ima ičeg lošeg, a sada je deplasirano da se o tome priča, ne treba pljuvati u bunar iz koga si pioq: isto

razmazenost i opet bih.koja je tvoja najgora osobina?

a: malodušnostq: nek' ostane pitanje od gore

a) lenjost, razmazenost, 'kratak fitilj'... ima toga kol'ko 'oces...q) a najbolja osobina? bez lazne skromnosti, molicu lepo -_-

rano leganje, doslednost i uredan zivotdve najbolje osobine?