Jump to content
IGNORED

pitam te pitas me

3Mo

Recommended Posts

Posted
čemu stidljivost, školice rulaju :)
:)
q: koliko ste verni određenom šamponu za kosu?
a: jedno 2-3 proizvodjaca se menjaju puta 2-3 vrste sampona od svakog.q: "normalan" broj kreditnih kartica?
Posted
q: "normalan" broj kreditnih kartica?
a: isključivo 4 :lol: q: omiljena "plastika"
Posted

r: "jugoplastika" :Dq: gde na gajbi skembati keš a da ga slučajni tražitelj ne pronađe?

Posted (edited)
r: "jugoplastika" :D
Ultimativan rispekt za ovo :Hail: :Hail: :Hail: q: gde na gajbi skembati keš a da ga slučajni tražitelj ne pronađe?a: ispod vaze na stolu u dnevnom boravkuq: traže li od vas često novac na zajam?edit: jedno P manjka Edited by Eladan
Posted

a) nikad :unsure: q) sta ste pozajmili (nekom) pa se posle kajali?

Posted
q) sta ste pozajmili (nekom) pa se posle kajali?
a: uglavnom se kajem kad pozajmim nekome knjigu <_< q: šta nikad ne biste pozajmili?
Posted

svoj rokovnik/planer/svastaruu restoranu relativno brzo pregledate jelovnik i odlucite sta vam se jede ili ga dugo proucavate?

Posted

brzojel lakše gurati ili vući al po ravnom?

Posted

Gurati, u slučajevima kad je lakše gurati, a vući u slučajevima kad je lakše vući.šta je to, a nije senf?

Posted

R: ako nije senf onda je možda pesto đenoveze. nije loše al ne ide uz viršleQ: zašto ljudi ljubav traže kad su đavoli đavoli đavoli u njoj?

Posted
R: ako nije senf onda je možda pesto đenoveze. nije loše al ne ide uz viršleQ: zašto ljudi ljubav traže kad su đavoli đavoli đavoli u njoj?
ljudi uglavnom traze redovan seks a ljubav je izmisljotina nesrecnih poetanaivna mlada chobanica ili starija kasirka?
Posted

čobanicaisto al mora muški da se izjasnibilo koja ženka će biti riportovana

Posted

uvek sam za mlade cobaniceisto (moze i zensko)

Posted

obe.koji pol preovladjuje na vasim crtezima/slikama/statuama i sl.?

Posted

a. muski, ali zato ono malo zena sto imam vredi za sve njih zajedno.q. podeliti sa osam ili pomnoziti sa pet?