Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

a: isto kao i ceo zivot, ne uzimati cigaru u ruku.q: da li vikendom ide prvo ucenje pa odmaranje ili odmaranje pa ucenje? ili nema odmaranja?

• Replies 14.7k
  • Views 546.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

jok odmaranje, samo ucenje uvek stalno neprekidno besano.jel istina sto kaze princ pilot st ex da su bas svi odrasli nekad bili deca?

Nije. Ja znam starmalog koji je izrastao u starstarog.Lubenica pre ili posle sladoleda?

pre. ili sladoled od lubendinje sa srcem.prestati pusiti ili se osloniti na gene i horoskop?

prestaćeš sigurno.zavisi li to od nje ili tebe?

pusenje ne zavisi od lubenice. ja se uvek pre spavanja toliko najedem da moram da ustanem negde oko 5.30Niche, Pinoche ili siroche?

siroceisto

R: pinoče P: koliki vam je račun za struju?

nemam racun za struju (stan+struja+voda+odrzavanje zgrade+porez=fiksna cena)koliki su vam: brzina interneta, bandwidth po mesecu i cena?

a: 1536/192 Kbps d/u, 100 giga pod idealnim okolnostima [kad me ne mrzi d'ubacim 5 filmova dnevno], 2832 din. qutno: imate dete od 7 godina zeljno zabave. vodite ga, kamo?

u crkvu?

na jahanje konja uz macevanje igrackama-macevima.lastis ili klikeri?

.

Edited by ToniAdams

lastis ili klikeri?
klikeri, ofkorz :DIgrali u skorije vreme školice?

proslog leta, par minuta :blush: koristite li neke hemikalije za pranje povrca (i voca)?

čemu stidljivost, školice rulaju :)a: inače, nix hemikalije, samo H2O i sila trenja :Dq: koliko ste verni određenom šamponu za kosu?