July 2, 200816 yr onaj prasak sa paracetamolom ima lepsi ukus (koji doduse nije od samog paracetamola)pustinja ili prashuma?
July 2, 200816 yr pustinja nikako, dakle prašumavečiti sneg/led/pingvini i tako to ili pustinja?volim ukus aspirina Edited July 2, 200816 yr by Amelija
July 3, 200816 yr Hoće da više liči na mamma bear i da nesmetano nastavi da jede iz činijice.Činijica vs. krevetić?
July 3, 200816 yr r: videla madonu pa misli modernoq: gde ste vile i čarobnjaci, svi pegazi detinjstva mog, gde ste sad, gde ste s-a-a-a-d?
July 3, 200816 yr a: cinijica, uvek.q: jeste morali nekada nekoga da otpustite ko je nesposoban i izludjuje vas, i jel vam na kraju vise laknulo ili ipak bilo zao?
July 3, 200816 yr ne (za divno čudo takvi su uvek do sada sami dolazili sa nerealnim zahtevima pre nego što sam morao da prelomim, pa sami i davali otkaz posle neispunjenja istih... i uvek mi je laknulo)jeste li nekad dali otkaz?
July 3, 200816 yr a: uslovno recno jednom. veliko olaksanje, i zivot mi nacisto promenilo kad pogledam iz danasnje perspektive.(a to za otpustanje kapiram da jeste lakse u firmama, ovde oni nikada ne zele da odu)q: isto.