Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

Судове први пут опрао око 10-те године.Кад сте научили да читате?

• Replies 14.7k
  • Views 546.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

5 g. (uglavnom stripove :wub: ).idol iz predskolskog uzrasta?

ajd nek bude sandokanjedno od onih pitanja :D ojarcati kosu do pola ledja na 3 cm zbog vrucine?

ili ojarcati krzno s ledja na 3 cm zbog vrucinesta je poruka zena koje nose snale kaisa u obliku lobanje?

mnogo sam zajebanada l je damja naucio da cita sa 2 ili 3 godine?

aj se nadjemo na 2 i po, moj prevozkoji vam je kurac? (izvinte na recniku, al mora radi preciznosti pitanja)

ne znam, oboje je cesto besmislenoicave, zato sto me je kostao 2.600 dinaraedit: omiljeni sladoled?

Edited by Alexia

da preskocim personalizovano pitanje, sladoled - visnjanajkasnije sto ste ikad doruckovali? na putu sam da oborim licni rekord

uglavnom ne doruckujem a desi mi se da prvi obrok pojedem oko 3, 4 popodneisto.

jednom u 8 p.m (ne ponovilo se, uvek doruckujem ~1.5h nakon ustajanja)isto

2 dana kasnijejel nose dzedajske lujke pidzamu?

Samo ako su lude.Definiši džedajku.

bice koje je 95% confidence level zenskog roda i cesto obitava na topiku "pitaj me, pitacu te". da li ocekujete ukidanje viza u narednih par godina?

Da ako Bugarima dokazem da sam Bugarin pa mi daju pasosDa li ocekujete da nam jos neka zemlja uvede vize ili da nam uvedu vizne otezice?

nadam se da ne (ali me gotovo vise nista ne moze iznenaditi).sta radite sa poklonima koji vam se uopste ne dopadaju?