June 6, 200816 yr ne znam, ne gledam televizijudalje to o zvizdanju(potpitanje - sta su vam memrebi zivota vam? zenke tetreba? )
June 6, 200816 yr (potpitanje - sta su vam memrebi zivota vam? zenke tetreba? )memrebi imaju veze sa mumuom. to će najbolje trtom da ti objasni.kako se zove treba tetreba?
June 7, 200816 yr nikada. ostavim da zvoni, il iskljucim ton. ne odbijam poziv. al se ni ne javljam. u slucaju da je neko sa mnom, dam telefon da se javi i vidi sta oce. isto.
June 7, 200816 yr r: ja ko radovan treći, javim se ali okrenem slušalicu naopačke. ne volim uopšte telefon, ali kad sam raspoložena onda odgovaram na sve pozive.q: kad vas neko pozove telefonom i uljudno se predstavi a vi i dalje ne znate s kim pričate, šta kažete?
June 7, 200816 yr krao sam kafu i preprodavao je sopstvenoj porodici, a sve kao-fin sam, nudim se da odem u prodavnicu, a ovamo stekam vagicu iza ormana i em krajcam na gramazi kad prodajem, em malo-malo pa vadim iz posudea najgori je.. jer nije lepo krasti /na stranu sto nije profitabilno, za klinca od 12 godina-odlicna lova! :)isto
June 7, 200816 yr ma neke likvidacije, ali honorarno i kratkotrajnokeri bredso ili stefica cvek? Edited June 7, 200816 yr by morgana
June 7, 200816 yr mira furlankako izgraditi radne navike detetu i, kada tj. koj poso bi ponudili klincu od koliko godina