Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

retko jedem vocebelo ili crno grozdje?

• Replies 14.7k
  • Views 546.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

lobeima li sta depresivnije od raspremanja stana?

kad ne mozes da budes napolju duze od 5 minuta jer je -45 stepenimaksimalna "dozvoljena" kolicina cokolade koja moze da se pojede odjednom?

jednom kad se otvori taj celofan, sky`s the limit :ph34r: preduzimate li sezonske mere redukcije i modifikacije telesnih vishkova u svrhu pripreme za ogoljeno eksponiranje medju svetom na playama sirom planete?

Ne. Svoju nakaznost dostojanstveno nosim 365 dana godišnje.Plivanje sa gaćama/bez gaća?

bezletovanje u pragu ili begeu ?

Prag je prijatniji.isto

pragmore ili planina?

grad. grad na moru, a iza planine, ako vec mora... ma ne, u stvari, ja bih uvek radije isla u neki grad, ne mora da ima ni planinu ni more... al da ima sta da se vidi i upozna. odmori su glupi. na more i planinu se ide van sezone. jel ok kaciti se sa visim, jacim, starijim ljudima? il sa konzervama?

Edited by Killiana

sve treba probati u zivotu.memrebi vs Kiliana?

kiliisto

Killiana (ima mnogo slatku sliku)obavezan dorucak ili ne?

dorucak nikakoisto

uglavnom se ne propusta.oljusteno ili neoljusteno voce?

oljusteno, naravno kad mora da se jede.spavate s jastukom ili bez?