May 31, 200816 yr kad ce vetar prestati da nicol kvari frizuru? <_< Koliko često vam se desi da upotrebite totalno pogrešnu reč?
June 1, 200816 yr r: nikad. kad ne mogu da se setim, ili da smislim pravu reč, onda pričam do iznemoglosti ne bih li je dočarala. tu tehniku sam usavršila koristeći nedoučene strane jezike :)q: da li vam se neko nekad obratio rečju "Bedniče!" ili "Bednice!", ali ne u šali?
June 1, 200816 yr ne da li peglate odecu koja nije formalna i/ili elegantna (majice, farmerice, dukseve, dzempere, kosulje)?
June 1, 200816 yr za orderkino pitanje:po kuci jeste. mada sam navikla na te prizore, ovde jedino ja peglam sve.za smorenkovo: nesto slicno ponekad kada sam u pogresnom okruzenjuajde opet pitanje o suvisnosti.edit: zaglavio se browser stoga dupli postovi Edited June 1, 200816 yr by mei
June 2, 200816 yr sam sebi sam suvisan, naravno da se cesto osecam tako.ksilofon ili melodika?ksilofonradojka ili tine?
June 2, 200816 yr pih a razmisljala sam da zabranim ovu opciju ne bih li podstakla kreativnije odgovore.ok, daljeedit. ako se blokira topik, slobodno postavite novo pitanje :D Edited June 2, 200816 yr by Leia
June 3, 200816 yr oboje. ako bih morala da biram pod pretnjom bacanja sa litice ljubav, naravno. (ili kao eksperiment na odredjeno vreme, zanimljivo bi bilo videti kako izgleda ljudsko bice bez imalo strasti )da li prema okolini imate vise simpatija, ravnodusnosti ili prezira?
June 3, 200816 yr uglavnom ravnodusnost (mislim na siru okolinu)kada biste morali da se hranite iskljucivo jednom namirnicom, sta biste izabrali?(pitanje mi palo na pamet sinoc za vecerom )
June 3, 200816 yr lubenicu.je l voce koje moz da konzumiras konstantno, a da dobijes sve potrebne jebade - grozdje?