nana Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 (edited) a: nana u stvari juri self-blowjob tipove ne bi li ih kepcrovala i time se nosila s konkurencijom [domacim klincima sa stranim mobilnim telefonima], eventualno i konkurisala di.. a poslednje gde ste konkurisali je..? /ako bas mora konkurs za poso, bukvalno- ajd, al preferira se glas umjetnika tj. bilo sta manje.. konkurentno dve carobne reci su yoga i igra sa decom* , nemoj da bi me vise objasnjavao dosadno i blazirano stvorenje. a: zovu ih tripice , jezivo iskustvoq: isto* sopstvenom naravno Edited May 23, 2008 by nana
MaRkOMaN Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 ako ti kazem da je razlog za sve devojcica koja stoja pored ogromnog falusnog simbola, hoces mi oprostiti? a: puz, mada ga nisam progutao, bi odvratan na zvakanjeisto
mei Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 komadi zive tunjevine (sasimi od lososa i nekako, ali tunjevina, fuj - mnogo gadan osecaj)isto
Amelija Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 bilo šta žilavo što se ne može lepo sažvakati & pokvareni paradajz isto
Lancia Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 salata od meduza. ne bih da se podsecam sta je najbolje da si ugrizo(la) a da nije zebrino dupe?
slepa živana Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 r: ono blato od kog se posle pravi proteza za zubeq: jesu vam nekad ukrali kišobran... i koliko puta?
mei Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 (edited) moje saucesce za tvoj kisobran samo kada ga zaboravim negde.(desilo se nekoliko puta. mada su mi pokrali vise puta neke druge stvari, dzeparenje i slicno.)sta su vama sve ukrali? Edited May 24, 2008 by mei
Amelija Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Poslednji put - novce u svlačionici teretane <_< (i to u tzv "sređenoj zemlji")A pre par godina me prešli za neki bicikli (tj u prevodu: ukrali ga).Novčanik jednom izdžeparili u tramvaju (u Srbiji).A na fakultetu mađarske karte za preferans <_< I to je valjda to...A šta ste sve pozaboravljali na raznim mestima?
Leia Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 ne mogu da se setim ama bas nicega vase najranije secanje iz detinjstva? ukratko.
Amelija Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 slika nekog nacvrckanog tipa sa crvenim nosom na zidu nekog hotela u Poreču (imala 2 godine)isto
mei Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 odlazak na busenje usiju sa bakom (2 godine).ne secam se samog procesa, samo cina odlaska, cekanja, bake i sebe kako se ogledam iste veceri kod kuce stojeci na stolici u kupatilu.isto
mraki Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Drustvo iz zgrade poslo u skolu, a ja s nestrpljenjem provirivao s terase i prozora, cekajuci da se vrate. Imao 3 godine.Isto.
dig_chohano Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 vase najranije secanje iz detinjstva? ukratko.Rođenje brata.Sva svetla u zgradi preko puta su pogašena. Nestalo je struje ili ste jedini budni kreten?
Killiana Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 ovo drugo.jel treba mlatiti decu koja kradu smoki? ["evo ti tresnja, a jel mogu malo smokija? a jel mogu ceo, jel mogu jel mogu jel mogu" i capi... jedna tresnja vs. cela kesa smokija. mamu joj.]
Recommended Posts