Jump to content
IGNORED

pitam te pitas me

3Mo

Recommended Posts

Posted (edited)
a: nana u stvari juri self-blowjob tipove ne bi li ih kepcrovala i time se nosila s konkurencijom [domacim klincima sa stranim mobilnim telefonima], eventualno i konkurisala di.. a poslednje gde ste konkurisali je..? /ako bas mora konkurs za poso, bukvalno- ajd, al preferira se glas umjetnika tj. bilo sta manje.. konkurentno
dve carobne reci su yoga i igra sa decom* , nemoj da bi me vise objasnjavao dosadno i blazirano stvorenje. a: zovu ih tripice , jezivo iskustvoq: isto* sopstvenom naravno Edited by nana
Posted

ako ti kazem da je razlog za sve devojcica koja stoja pored ogromnog falusnog simbola, hoces mi oprostiti? :unsure: a: puz, mada ga nisam progutao, bi odvratan na zvakanjeisto

Posted

komadi zive tunjevine (sasimi od lososa i nekako, ali tunjevina, fuj - mnogo gadan osecaj)isto

Posted

bilo šta žilavo što se ne može lepo sažvakati & pokvareni paradajz :yucky: isto

Posted

salata od meduza. ne bih da se podsecam :puke: sta je najbolje da si ugrizo(la) a da nije zebrino dupe?

Posted

r: ono blato od kog se posle pravi proteza za zubeq: jesu vam nekad ukrali kišobran... i koliko puta? angry.gif

Posted (edited)

moje saucesce za tvoj kisobran

samo kada ga zaboravim negde.(desilo se nekoliko puta. mada su mi pokrali vise puta neke druge stvari, dzeparenje i slicno.)sta su vama sve ukrali?

Edited by mei
Posted

Poslednji put - novce u svlačionici teretane <_< (i to u tzv "sređenoj zemlji")A pre par godina me prešli za neki bicikli (tj u prevodu: ukrali ga).Novčanik jednom izdžeparili u tramvaju (u Srbiji).A na fakultetu mađarske karte za preferans <_< I to je valjda to...A šta ste sve pozaboravljali na raznim mestima?

Posted

ne mogu da se setim ama bas nicega :mellow: vase najranije secanje iz detinjstva? ukratko.

Posted

slika nekog nacvrckanog tipa sa crvenim nosom na zidu nekog hotela u Poreču (imala 2 godine)isto

Posted

odlazak na busenje usiju sa bakom (2 godine).ne secam se samog procesa, samo cina odlaska, cekanja, bake i sebe kako se ogledam iste veceri kod kuce stojeci na stolici u kupatilu.isto

Posted

Drustvo iz zgrade poslo u skolu, a ja s nestrpljenjem provirivao s terase i prozora, cekajuci da se vrate. Imao 3 godine.Isto.

Posted
vase najranije secanje iz detinjstva? ukratko.
Rođenje brata.Sva svetla u zgradi preko puta su pogašena. Nestalo je struje ili ste jedini budni kreten?
Posted

ovo drugo.jel treba mlatiti decu koja kradu smoki? ["evo ti tresnja, a jel mogu malo smokija? a jel mogu ceo, jel mogu jel mogu jel mogu" i capi... jedna tresnja vs. cela kesa smokija. mamu joj.]