May 19, 200816 yr Toni, svakako. Ovaj drugi je dripac, vele.Od kog poremećaja pati većinski deo čovečanstva? (ne impliciram da je manjinski deo zdrav)
May 19, 200816 yr zavisi u kom kontekstu... većinski deo čovečanstva u kome je dig ideal pati od estetske inferiornosti :lolol:s druge strane 51% pati od menstrualnih tegobaisto Edited May 19, 200816 yr by slepa živana
May 19, 200816 yr mislim da od televizora...zene; da vas Bred Pitt zavede il dig za vrat ujede?muski; sacekajte da se zene izjasne
May 20, 200816 yr muski; sacekajtea cemu sad ta diskiminacija? ne odgovaram iz principa.eto vam ga ISTO :D
May 20, 200816 yr degod je u tom trenu prisutan veci broj mlohavih, znojavih, debelih tjelesinaalfa zraci ili x noge?
May 20, 200816 yr ne, mada... ako su dobro izvajane nisu loše iako su xda li ste se nekad lažno predstavili?
May 20, 200816 yr da, s raznoraznim ciljevima- najdraze mi je bilo kad sam bio lazar bodroza- bez problema mu pokupih sve akreditacije na jfjf-u koji je propustio, a da mi pritom bude drago sto sam, ne likom al delom-bas on isto
May 22, 200816 yr jednom davno , voz , bg - bar , zanimljivo iskustvo. jeste li poljubili / za mekusce - dotakli sopstveni nozni plalac ?
May 22, 200816 yr a: nana u stvari juri self-blowjob tipove ne bi li ih kepcrovala i time se nosila s konkurencijom [domacim klincima sa stranim mobilnim telefonima], eventualno i konkurisala di.. a poslednje gde ste konkurisali je..? /ako bas mora konkurs za poso, bukvalno- ajd, al preferira se glas umjetnika tj. bilo sta manje.. konkurentno Edited May 22, 200816 yr by MaRkOMaN
May 22, 200816 yr ja ne konkurisem, ja pravim audicije (nesto kao chuck norris :D )dolazite na vreme ili pustate da vas cekaju?
May 22, 200816 yr ne priznaje se cak-norisovanje bez sadrzaja audicije; ili-priseti se, konkursa!kako kad/s kim, al obicno na vreme, osim ako nisam siguran da je osoba s kojom se nalazim sklona kasnjenju, pa zakasnim namerno a u stvari- dodjem na vreme -- ko i svi- tesko podnosim cekicanje, te se trudim da me niko ne ceka [osim ovih dole, kod njih sam-bez svesti o vremenu- ne pozurim, cekicaju][posto ne dade opciju dolaska, ranije-] ljudi koji na sastanke dolaze pre vremena tj. isti oni koji kad putuju na stanicu dodju sat vremena ranije su, samo u vezi s tim- odgovorni, dosadni, nase bake i deke ili nesto cetvrto? Edited May 22, 200816 yr by MaRkOMaN