dig_chohano Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Toni, svakako. Ovaj drugi je dripac, vele.Od kog poremećaja pati većinski deo čovečanstva? (ne impliciram da je manjinski deo zdrav)
slepa živana Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 (edited) zavisi u kom kontekstu... većinski deo čovečanstva u kome je dig ideal pati od estetske inferiornosti :lolol:s druge strane 51% pati od menstrualnih tegobaisto Edited May 19, 2008 by slepa živana
Hippie Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 mislim da od televizora...zene; da vas Bred Pitt zavede il dig za vrat ujede?muski; sacekajte da se zene izjasne
Leia Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 muski; sacekajtea cemu sad ta diskiminacija? ne odgovaram iz principa.eto vam ga ISTO :D
dig_chohano Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Pitanje je fantastično imbecilno.Obavezan IQ test pri logovanju na net?
Grunf Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 ne, onda bih morao da prodam kompujter. alfa muzjak ili alfa romeo?
Allegra Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 alfa zraci (i dosta vise, majku mu)popodne u sumi ili u sauni ?
ToniAdams Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 degod je u tom trenu prisutan veci broj mlohavih, znojavih, debelih tjelesinaalfa zraci ili x noge?
slepa živana Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 ne, mada... ako su dobro izvajane nisu loše iako su xda li ste se nekad lažno predstavili?
MaRkOMaN Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 da, s raznoraznim ciljevima- najdraze mi je bilo kad sam bio lazar bodroza- bez problema mu pokupih sve akreditacije na jfjf-u koji je propustio, a da mi pritom bude drago sto sam, ne likom al delom-bas on isto
nana Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 jednom davno , voz , bg - bar , zanimljivo iskustvo. jeste li poljubili / za mekusce - dotakli sopstveni nozni plalac ?
MaRkOMaN Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 (edited) a: nana u stvari juri self-blowjob tipove ne bi li ih kepcrovala i time se nosila s konkurencijom [domacim klincima sa stranim mobilnim telefonima], eventualno i konkurisala di.. a poslednje gde ste konkurisali je..? /ako bas mora konkurs za poso, bukvalno- ajd, al preferira se glas umjetnika tj. bilo sta manje.. konkurentno Edited May 22, 2008 by MaRkOMaN
Leia Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 ja ne konkurisem, ja pravim audicije (nesto kao chuck norris :D )dolazite na vreme ili pustate da vas cekaju?
MaRkOMaN Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 (edited) ne priznaje se cak-norisovanje bez sadrzaja audicije; ili-priseti se, konkursa!kako kad/s kim, al obicno na vreme, osim ako nisam siguran da je osoba s kojom se nalazim sklona kasnjenju, pa zakasnim namerno a u stvari- dodjem na vreme -- ko i svi- tesko podnosim cekicanje, te se trudim da me niko ne ceka [osim ovih dole, kod njih sam-bez svesti o vremenu- ne pozurim, cekicaju][posto ne dade opciju dolaska, ranije-] ljudi koji na sastanke dolaze pre vremena tj. isti oni koji kad putuju na stanicu dodju sat vremena ranije su, samo u vezi s tim- odgovorni, dosadni, nase bake i deke ili nesto cetvrto? Edited May 22, 2008 by MaRkOMaN
Recommended Posts