Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

ahaok

• Replies 14.9k
  • Views 554.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

none of the above.koliko ti vremena treba da se razbudis i spremis za izlazak iz kuce?

dva sata je prosek, sat i po kada od zurbe lomim sve po kuciisto

:lol: mei!ja bih ovako - sve ispod sat i po je pogibeljnoda se ponovo rodite, šta biste opet baš isto?

živeo u BG.Da prekosutra umirete, šta bi ste sutra prvi put?

ugradio silikoneisto

odjavila se na arrivals/departures i ostala zabelezena u istoriji kao prva forumasica/as koja je ispunila obecanje.isto

tukla bih se po gsp-uisto

a. pospremila sobu.q. isto

slobodan pad (pa otvaranje padobrana da dozivim i to prekosutra)isto

probala bih da ubedim gospodina smrta da ne mogu dumrem prekosutra... a ako za moje molbe ni dve pare ne daje, tuzila bih ga kod vrhovnog suda za smrtne prekrsajezasto pernati drugari ne mogu da se vaspitaju da svoju kaku ne ostavljaju po jastuku?

a mozda da pocnes da delis postelju sa ljudima ?navedite bar jednu stvar goru od ranog ustajanja.

forumashenje u cik zore? :P i to pre kafe :ph34r: shtedljivac ili raspikuca, ko je srecniji?

Raspikuća, tim štedljivima je garant smrtno dosadno.Na šta najlakše spucate lovu?

na lekoveomiljeni painkiller?