Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

Blaga jeza.edit: a-sž. ovo sa pipcima, zbog Lignjoslava Pipka.El bi Hilti rešio moj problem sa sinusima?

Edited by dig_chohano

• Replies 14.7k
  • Views 546.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

El bi Hilti rešio moj problem sa sinusima?
kakav si, bolje ja da kazem, ne. ne bi' da radim vise. pet brojeva do 50 i dva dodatna od 1 do 9 (?)

Edited by Lancia

3, 9, 17, 33, 36. Dodatni 2 i 7.Jel u redu 10%?

sto bi ti radio? nek bude +10% za sinuse.sta bi radio(la) kad ne bi radio(la)?

a: Opet bih radila. My name is Chivo D'Arbo and I am a workaholic. :(q: Da li muziku slusate "u sirinu" (sve i svasta, sto vise, sto raznovrsnije) ili "u dubinu" (vezete se za izvodjaca, dok mu ne naucite napamet sve sto je ikada snimio)?

sta znam, slusam sve 3 vrste, narodnu, zabavnu i stranuisto

optimalni preseci dubine i sirine prilagodjeni situacijama i trenucima: muzika za uzivanje, muzika za opustanje, muzika za ekstremne emotivne trenutke, muzika za jednolicni umni rad, muzika za ciscenje kuce, muzika za gimnasticiranje... isto

u sirinu [radijo paradise], u dubinu [svoje favorite]sinoch sam cula jako lepu definiciju muzike: music is the bridge between earth and heavenkoja je vasa?

to je bila moja.čiji život bi gledao(la) ko big brother?

svoj sigurno ne, umro bi od dosadeisto

Edited by ToniAdams

ne znam...ko je/cemu sluzi big brother?

nemoj da se pravis naivna.dakle, kog forumasa(icu) bi partio kao big brother?

Možda servo mihalja, vele da je kvalitetan manijak.isto

aham.... daklem ja bih BMFBPov... volem zivote ispunjene, lude i brze i pune muzikeaj isto