Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

stalno prisustvo pistolja za pojasom kod Nika Slotera izaziva psihosomatsko lucenje esencijalnih hranljivih ulja u korenu njegove zdrave, sjajne, duge i snazne dlake.hocete li otpratiti evrovizijska desavanja, makar krajickom oka?

• Replies 14.9k
  • Views 551.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

svakakokad ste se poslednji put pogledali u ogledalo?

Malopre u liftuKako da komsije naseljene iz nekog sela sprecim da ostavljaju djubre u hodniku?

zapretis silom, krajnje resenje je vazda bilo pravo resenjeomiljeni crtani sa dinosaurima

zemlja pre vremena :cry:isto

posto je ionako opstepoznato da su dinosauri=zmajevi...snebivljivaazdajazk2.jpgisto.

jebote ajde omiljeni crtani sa lemurima ili alderanskim krakenima

alderanski krakeni reloadeddivlje ili pitome kupine?

uhh, divlje... sladze su...blackberry wine ili strawberry wine?

to je za vusiz. ja pijem voDku.medovaca ili orahovaca?

uhh sunce ti, ja ne znam dal sam to ikad probala... mrzim alkohol, al volem dobro vino :wub:omiljeno alk. piche/omiljeno vino?

domace vino recept za spravljanje orahovace?

Vuruna i oraji.što kupovati bonbone kad su i septolete super?

bonbon bolje kvari zube. da li šimpr treba da postane mod?

Da, na Hate listi itema, pojava, trendova i proizvoda.Dal uvesti obavezno dvojno članstvo na PPP i karike.com?