mei Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 razocaranje - ono se ne bira, nego dodje nenadano. moze isto.
Hippie Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 definitivno razocarenje... ljubomora je za klinceze i klinjeisto
Nicol Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 a: pa ljubomora vuče onaj neugodan sram, dok razočaranje ipak ima nešto dostojanstvaq: do kud ste stigli sa prihvaćanjem vlastite ljubomore? alternativno: koji postotak biloga na pršutu je podnošljiv?
Allegra Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 mislim da je u granicama normale.uff bre, dodaj tu masline i slani sir i teraj dok ima gde.omiljena escape destinacija ?
Allegra Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 nikako ne mirisem te igrice.Miljkovic ili Blejk ?alt. izbirac naidje na otirac ?
dig_chohano Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Blejk, jer je bio lud.Naiđe. A možda i ne naiđe.Dajte neku inventivnu kaznu za neodgovorne
Nicol Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Dajte neku inventivnu kaznu za neodgovornea: pa ajde u glavu. npr. adamse, oprosti, ali neodgovorno se ponašaš, pa di te inspiracija odnese. :D q: daj neku inventivnu kaznu za vlastitu nedogovornost?
Lancia Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 q: daj neku inventivnu kaznu za vlastitu nedogovornost?tu du du. (zvuci opasno)lakse ti je da smislis nesto lepo ili rdjavo?
KristinaS Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 uvek mi je lakše da smislim nešto lepoda li je u određenim situacijama lekše reći istinu ili lagati?
Allegra Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 a u neodredjenim ?koliko ste imali max intervjua u jednom danu ?(danas rekordno 4 komata)
dig_chohano Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Jedan, na nekoj njivi, "Dozvolite da se obratimo", sa sve šmajserom u ruci (da, znam da sam omašio suštinu pitanja).Može samo majica?
Recommended Posts