May 6, 200817 yr a: pa ljubomora vuče onaj neugodan sram, dok razočaranje ipak ima nešto dostojanstvaq: do kud ste stigli sa prihvaćanjem vlastite ljubomore? alternativno: koji postotak biloga na pršutu je podnošljiv?
May 6, 200817 yr mislim da je u granicama normale.uff bre, dodaj tu masline i slani sir i teraj dok ima gde.omiljena escape destinacija ?
May 7, 200817 yr Blejk, jer je bio lud.Naiđe. A možda i ne naiđe.Dajte neku inventivnu kaznu za neodgovorne
May 7, 200817 yr Dajte neku inventivnu kaznu za neodgovornea: pa ajde u glavu. npr. adamse, oprosti, ali neodgovorno se ponašaš, pa di te inspiracija odnese. :D q: daj neku inventivnu kaznu za vlastitu nedogovornost?
May 7, 200817 yr q: daj neku inventivnu kaznu za vlastitu nedogovornost?tu du du. (zvuci opasno)lakse ti je da smislis nesto lepo ili rdjavo?
May 7, 200817 yr uvek mi je lakše da smislim nešto lepoda li je u određenim situacijama lekše reći istinu ili lagati?
May 8, 200817 yr a u neodredjenim ?koliko ste imali max intervjua u jednom danu ?(danas rekordno 4 komata)
May 8, 200817 yr Jedan, na nekoj njivi, "Dozvolite da se obratimo", sa sve šmajserom u ruci (da, znam da sam omašio suštinu pitanja).Može samo majica?