May 3, 200817 yr Baksis... Kakav baksis? ...Ok, ostavim kad me bas odusevi radom + me gleda umilno u oci kao da mi je upravo omogucila da se i ja, eto, udam... Sto cu, nezahvalnica, prokockati. Kad bi meni 'klijentela' davala baksis, mesec dana se mediji ne bi 'ladili od "novog slucaja korupcije..." q: primate li mito, od koga i u kojem obliku?
May 3, 200817 yr Mito - nikad! Osim ako su palačinke u pitanju, naravno... missim, živ sam čovek, nisam od kamena... <_< nek ostane Chivino
May 4, 200817 yr pa ovisiovime sam osobito inspirirana: najdebilniji rođendanski poklon kojeg ste dobili?
May 4, 200817 yr ok. sama si trazila..............upala jajnika za 19. rodjendan. debilnije od ovoga ne moze. i.
May 4, 200817 yr shta bi ste najvishe voleli za glavni obrok dana- doruchak? nrp. iduce nedelje, u chetvrtak.
May 4, 200817 yr sveze kiflice sa sirom i to odmahsedam dana placenog odmora gde god vi izaberete ili nagradna voznja u ruskom borbenom avionu?
May 4, 200817 yr sedam dana naravno, fućka mi se za ruske borbene avione.omiljeni junak crtanih filmova? Edited May 4, 200817 yr by smorenko
May 4, 200817 yr kuconja karidz kada bi postojala mogucnost da saznate, da li biste zeleli da znate koliko vam je godina/meseci/dana zivota ostalo?
May 4, 200817 yr bi'ima li ovde još koji [biiip] koji mora da radi u nedelju, pa još (post)prazničnu? <_<
May 4, 200817 yr moze, sve moze ako ima volje.jel mozete da ckiljite? ono, poluzatvorite oci, al ipak gledate... il vam drhte kapci, pa ne uspevate?
May 4, 200817 yr mogu, ja sam diplomirani ckiljator, imam godinu i po treninga (a onda sam otisla kod ocnog)koji tik je najsegsiji?
May 4, 200817 yr Pa, u zivotu se i jedino moze neshto uraditi i popraviti ako je ishta krivo, zar ne? ;) Ko ne voli svoju profesiju, i za koju bi je menjao?
May 6, 200817 yr judah doesn't kiss and tell. -_- pečatkoji osjećaj je gori; ljubomora ili razočaranje?