Chivo D'Arbo Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Baksis... Kakav baksis? ...Ok, ostavim kad me bas odusevi radom + me gleda umilno u oci kao da mi je upravo omogucila da se i ja, eto, udam... Sto cu, nezahvalnica, prokockati. Kad bi meni 'klijentela' davala baksis, mesec dana se mediji ne bi 'ladili od "novog slucaja korupcije..." q: primate li mito, od koga i u kojem obliku?
Al-Khwarizmi Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Mito - nikad! Osim ako su palačinke u pitanju, naravno... missim, živ sam čovek, nisam od kamena... <_< nek ostane Chivino
Eidyia Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 pa ovisiovime sam osobito inspirirana: najdebilniji rođendanski poklon kojeg ste dobili?
Black Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 ok. sama si trazila..............upala jajnika za 19. rodjendan. debilnije od ovoga ne moze. i.
Black Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 shta bi ste najvishe voleli za glavni obrok dana- doruchak? nrp. iduce nedelje, u chetvrtak.
mei Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 sveze kiflice sa sirom i to odmahsedam dana placenog odmora gde god vi izaberete ili nagradna voznja u ruskom borbenom avionu?
smorenko Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 (edited) sedam dana naravno, fućka mi se za ruske borbene avione.omiljeni junak crtanih filmova? Edited May 4, 2008 by smorenko
doroti Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 kuconja karidz kada bi postojala mogucnost da saznate, da li biste zeleli da znate koliko vam je godina/meseci/dana zivota ostalo?
Al-Khwarizmi Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 bi'ima li ovde još koji [biiip] koji mora da radi u nedelju, pa još (post)prazničnu? <_<
Mancunian Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 mene sramota da odgovorimel u zivotu sve moze da se popravi?
Killiana Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 moze, sve moze ako ima volje.jel mozete da ckiljite? ono, poluzatvorite oci, al ipak gledate... il vam drhte kapci, pa ne uspevate?
morgana Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 mogu, ja sam diplomirani ckiljator, imam godinu i po treninga (a onda sam otisla kod ocnog)koji tik je najsegsiji?
Black Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Pa, u zivotu se i jedino moze neshto uraditi i popraviti ako je ishta krivo, zar ne? ;) Ko ne voli svoju profesiju, i za koju bi je menjao?
ToniAdams Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 ja, za gusara sa drvenom nogom i kukom.judin pecat ili judin poljubac?
Eidyia Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 judah doesn't kiss and tell. -_- pečatkoji osjećaj je gori; ljubomora ili razočaranje?
Recommended Posts