Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

Il smehom il duplo gore.Jel sve što priča zaista i svesno?

• Replies 14.7k
  • Views 545.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

naravno da ne.da li je jeza uvek tiha?

Skoro izvesno.Jel :) psihopata?

cisti, nepatvoreni.da li vam vise prija rad ili nerad?

rad koji ja izaberem.jel vas brine uv zracenje po lepom suncanom danu?

Edited by mei

ziv nisam, pola me nema.sombrero ili galabija?

bela galabija da odbija uv zrake sa sombrerom.hokej ili bejzbol?

Edited by mei

banatske šore, to je prethodilo bejzbolu, reko mi kostres.jack daniels ili four roses?

four roses samo posto nije isproban (posle degustacije sledi pravi izbor)prsuta uz rakiju ili pileca krilca uz pivo?

pršut uz rakijicu. pršut uvijek i svuda.da ponovim; vodka ili gin?

Edited by Hannah

votka ako se bas mora (mada lepo mirise kad se brise prasina limun votkom :unsure: ).najgore pice?

trauma s rođendanske fešte; Amaro isto

liker od mentola odmah do kahlua-e.najefikasniji metod razbudjivanja kod ranog ustajanja?

a:q: isto.

umivanje ledenom vodom, specijalno za tu priliku ostavljenom u frizideru prethodno vece (tokom leta)iskljucivanje grejanja preko noci, te je sam izlazak izvan jorgana dovoljan sam po sebi (zimi)vase idealno vreme za budjenje?