Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

placipicke imaju prolaz vazda, znaci metilji.have you ever dance with the devil by pale moonlight?

• Replies 14.7k
  • Views 546.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

My usual dance partner.Da ste imali pa sad nemate il da ste čuli da se može imati al nikad okusili?

imam privid da imam sta nikada ne biste probali ?

da gledam u sunce 15 minuta bez zastitemoze isto.

Da propustim bitno.Jeste li pizda?

da namerno ostavim nesto nezavrseno, i da pljujem ljude sa kojima sam bila bliska ili u vezi. sve ostalo radim, jebiga.edit: ako je bitna stvar u pitanju, onda nekome sujeta bolje stoji: muskarcima ili zenama?

Edited by kingmaker

svejedno je. tj. nikome.moze opet isto.

r: slažem se, ne može da stoji dobro.q: da li biste se odazvali pozivu na radnu akciju?

jedino ako je u pitanju neka elementarna nepogoda velikih razmera.da li biste pozirali na reklami kompanije koju prezirete?

nema sanse (sujetna sam)birate publiku i sagovornike?

sagovornike pokusavam da biram, a nametnuta publika se cesto ne moze izbeci.da li volite da imate publiku?

moguće da volim sa bine (koju nemam, jbg) inače lako rumenim :blush: ko je curama bio veći seh simbol: žera ili bajaga?

Edited by orderka

r: ćera 2 :lolol:q: dobijate ili gubite na razlikama?

nekad dobijem ono sto mi ne treba.da li vas obaveze sprecavaju da utolite glad, ili ruckate svoj sendvic opusteno bilo da ste kod frizera, na sastanku, u gostima itd.?

pa ne jer ukoliko se javi glad, onda sam uskraćena za bilo koju aktivnost uopće :mellow: kako reagirate na tuđi, ničim izazvani bezobrazluk?