Jump to content
IGNORED

pitam te pitas me

3Mo

Recommended Posts

Posted

placipicke imaju prolaz vazda, znaci metilji.have you ever dance with the devil by pale moonlight?

Posted

My usual dance partner.Da ste imali pa sad nemate il da ste čuli da se može imati al nikad okusili?

Posted

imam privid da imam sta nikada ne biste probali ?

Posted

da gledam u sunce 15 minuta bez zastitemoze isto.

Posted

Da propustim bitno.Jeste li pizda?

Posted (edited)

da namerno ostavim nesto nezavrseno, i da pljujem ljude sa kojima sam bila bliska ili u vezi. sve ostalo radim, jebiga.edit: ako je bitna stvar u pitanju, onda nekome sujeta bolje stoji: muskarcima ili zenama?

Edited by kingmaker
Posted

r: slažem se, ne može da stoji dobro.q: da li biste se odazvali pozivu na radnu akciju?

Posted

jedino ako je u pitanju neka elementarna nepogoda velikih razmera.da li biste pozirali na reklami kompanije koju prezirete?

Posted

nema sanse (sujetna sam)birate publiku i sagovornike?

Posted

sagovornike pokusavam da biram, a nametnuta publika se cesto ne moze izbeci.da li volite da imate publiku?

Posted (edited)

moguće da volim sa bine (koju nemam, jbg) inače lako rumenim :blush: ko je curama bio veći seh simbol: žera ili bajaga?

Edited by orderka
Posted

r: ćera 2 :lolol:q: dobijate ili gubite na razlikama?

Posted

nekad dobijem ono sto mi ne treba.da li vas obaveze sprecavaju da utolite glad, ili ruckate svoj sendvic opusteno bilo da ste kod frizera, na sastanku, u gostima itd.?

Posted

pa ne jer ukoliko se javi glad, onda sam uskraćena za bilo koju aktivnost uopće :mellow: kako reagirate na tuđi, ničim izazvani bezobrazluk?