April 22, 200817 yr a: skupo, a i ne znam za sta je komplet.q: jel zna neko za sta je komplet?uvek mi je falilo malo za celo, imam komplet Cehova, al' ga nisam skroz procitao, pa ne znam.jel moze zivot da se kompletira?
April 22, 200817 yr uvek mi je falilo malo za celo, imam komplet Cehova, al' ga nisam skroz procitao, pa ne znam.jel moze zivot da se kompletira?a: Valjda moze... Ako je nekompletan, a kompletabilan.q: Ko je Vas vrhovni neprijatelj, tzv. arch-foe? (kao Flas Gordonu Ming, Betmenu Dzoker, etc...)
April 22, 200817 yr uh, pa ovde se ocekuje kliše: ja. ali konkurencija je slaba, samo jedan i postoji.aj, isto, svidja mi se.
April 22, 200817 yr moji(kako se niko nije setio boga? on je dosta popularan lik u ovakvim pricama)sudbina ili koprcanje?
April 22, 200817 yr prvo ne postoji, drugo je prividkoliko stvarno zavisi od tebe?(alternativno: vise iritiraju ljudi koji su samosazaljivi ili pakosni?)
April 22, 200817 yr Sve. (obe kategorije bih pobio)a-prcg- ovaj sa eKoliko puta se puni 40? Edited April 22, 200817 yr by dig_chohano
April 22, 200817 yr ispada :( mnogo je to posla. edit: ja za sada jednom, ne znam od cega zavisiposto sad znamo epiloge, onda da preciziramo pitanja:ko ce stradati: njanjave zene ili metiljavi muskarci? Edited April 22, 200817 yr by kingmaker