Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

muziku, teskt moze da bude tuzan i na veselu muziku.isto

• Replies 14.7k
  • Views 545.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

muzikucola light ili classic?

nijedna, ali ako vec mora onda classic.pizza sa lukom ili pizza sa ananasom?

lukbacili biste tv kroz prozor kad ugledate....

american new top model (edit: america's next top model, ne znam ni kako se zove...)sta vam najvise smeta u susedstvu?

Edited by mei

a. antropolozi.(+opet moram za muziku, zanimljivo mi: u depri mnogo vise primecujem tekst nego inace, i ume da me okine, ali me melodija ipak radi jace. a mislim da se ovo uklapa i u neke teorije o bazicnoj obradi informacija zavisno od raspolozenja)q. koja je fora s aromaticnim kondomima?

to ce neko drugi(( da, muzika je da nas radi, tekst je u funkciji, ok osim u operama)))odgovoriti betty, ako je po volji

to ce neko drugi
:lol:
q. koja je fora s aromaticnim kondomima?
r: valjda je fora u žvakanju :huh: q: po kome ste dobili ime?

a: trebalo po tatinoj prvoj ljobovnici, ali maman otkrila, pa odlucila da bude neko slicno, ali nikako to.q: da ostavim topik o evroviziji na muzici ili da ga prebacim na tv?

prebaci na tvkoliko pratite evroviziju?

Edited by smorenko

nikako, podsetite me kad se prikuchi ):oce otvorili shafir djevojka? or: isto

a+q=hoce neko da kupi komplet karata, 280 evra?

:lol::Hail: ja nisam u mogutjnosti or interesnoj grupiisto isto!!

a: skupo, a i ne znam za sta je komplet.q: jel zna neko za sta je komplet?