Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

pa srneci valjda...sta piti uz takav paprikas?

• Replies 14.7k
  • Views 545.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

masno crnotrojka snegom il peske da skripi?

trojka po sneznoj noci, peske da skripi po danu (suncanom).kako reagujete na grubu salu?

ne smeta, osim ako nije na moj racuncutanje kad se ima nesto reci ili pricanje kad se nema?alternativnoomiljena cokolada?

Edited by Alexia

uvek cutanjecokolade ne razlikujem, mada ima par koje imaju posebno znacenje. prethodna dva+zamislite da postoje samo dve grupe ljudi na svetu: obicni koji se trude da budu neobicni i neobicni koji pokusavaju da se uklope u obicne. za koje navijate?

Da ovi drugi pobiju prve.Isto.

istoisto (a ako nema nikog drugog sem nas pilica na topiku: kad ste pravo depresivni, je l' vam prija muzika?)

prijagde boli kad ste tuzni?alternativnoskupljate li slicice?

Edited by Alexia

a. uh, uh, gadan flashback na primer sa klinicke....(+ muzika uz depru - apsolutno ne, razbije me za sekund)q. ste i vi sumnjicavi prema ljudima koji dobro poznaju imena cveca?

vrlo, onda pocinjem da sumnjam da ga i volejel se prolepsate kad oglupite i obrnuto?

nisam sigurna, mislim da ne. mada mozda da.isto

a. mnogo manje nego kad small talkuju.q. koliko vremena je ok da prodje od odgovaranja na pitanje (kliktanja na reply) do pisanja novog pitanja, uzevsi u obzir rizik da ce se neko ubaciti u medjuvremenu?

<_<alternativnosuvo grozdje: obogacivac zivota ili neprijatelj covecanstva?

a: jako maloalternativno:a: definitivno obogadjivac zivotaq: da li spavate pored otvorenog ili zatvorenog prozora?

Edited by smorenko

otvorenog (edit: slagala sam ne trepnuvsi. dakle: zatvorenog)opet o tuznoj muzici. tuzna pesma ima tuzniju muziku ili tekst? (sto me podseti na neki mp3 plejer za devojcice koji sam videla u idei, pise 'plays songs or music')

Edited by kingmaker