Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

a: šta bi se tebi više svidelo? :Pq: kafa ili kafa?

• Replies 14.7k
  • Views 545.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

• Author

a/ nanule na vunene po kucia''/ meni 1 gorcaq/ kad se neka strvina osloni na vas u prevozu, da li se i kako raspraviti, il se izmaci pri prvom kocenju?

a: bez rasprave, ne čekati kočenjeq: jel se gurate da sednete u busu?

Ne, meni uvek ustupe mesto...Kako doakati birokratiji?

a1:nea2:hebanjem materi na siroko kad ti pokvare dan zdranjem u tvom prisustvu kao stranke ili pauzom od pauze. q:da li placate kaznu kad vas kontrolor uhvati bez karte?

Edited by uros_s78

• Author

e al vesna ja ako se izmaknem u pravom trenutku, onda se on polomi pokusavajuci da se uhvati za vazduha/ prvo pokusam ja kontrolora da uhvatim bez legitimacije, ako je ima, onda mu poturim laznu lk q/ jel ustupate mesto? i kome?

Edited by Ko3Mo

Kako gde. U kolima, na primer, nikad.Naočare vs. sočiva?

a:naocareb:obicna sociva ili u boji?

kuvana, bez mesaprezir uživo ili iza leđa?

uzivo, iza ledja nema pojente!ignorisanje ili napusavanje?

a:uzivo, volim da kazem sve u lice i da mi kazu sve u lice.a2:ignorisanje, ako ono ne upali, onda napushavanjeq:isto

Edited by uros_s78

a. kada ponovljeno napusavanje ne da rezultat - ignorisanje.q. 4. kafa ili instant-supa?

oba!instant il domaca supaja?

a:i jedna i drugaq:vinsko ili jabukovo sirce?

a. koje ima - svejedno. volim sirce. mada mi je draze alkoholno ^_^ q. raditi ili otici u setnju?

Edited by Cruella De Ville