Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

prosek je pola paklice.u punom nocnom klubu, da li nosite sa sobom svoje pice kada idete do toaleta?

• Replies 14.7k
  • Views 546.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

r: :lol: zavisi koje po redu... prvo možda i ne, ali posle petog, šestog a nekad i ranije, imam osećaj da je sve izvodljivo pa ponesem i pljugu i torbu i jaknu i uspem još da zamenim uložak, izvadim maramice... ma i iglu bi uspela da udenem, takva sam ja posle nekoliko čašica :lol:q: da li vam nešto i šta deluje komplikovano u konobarskom poslu?

slepa živana said:
q: da li vam nešto i šta deluje komplikovano u konobarskom poslu?
a: naravno, nošenje pune tacne q: tebi?

r: kombinovanje fizikalije (tegljenje, uz stepenice niz stepenice, ribanje podova, klozeta, pranje sudova) i mozganja (pamćenje narudžbina, imena i problema posetilaca, računanje, popis za državu, popis za gazdu, trista kuraca palaca)q: bukovski fazon ili gete fazon?

linijom petice, od kališa do liona isto

a: prva polovina puta na posao (druga u povratku).q: isto.

od ulaznih vrata do kola, celih 15 metara, ali uzbrdo.isto

pored rekeda li postoji razlika izmedju muskaraca i zena?

a: garant.q: isto?

imaSta radite kad imate glavobolju od vina, a nigde aspirina?

pa jedino voda u sto vecim kolicinama, pomaze bar malo.(kazu.)

kurde si poranio nedeljompitanje?

a u jebote. jebeni telefon.aj novi ciklus...q: od cega je najbolji paprikas?