Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

vittu, paska, ...isto

• Replies 14.7k
  • Views 545.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

ne psujem na stranskom adekvatna zamena za psovanje je ?

nema adekvatne zameneajd isto

jebise, jebiga, dokurca i ukuracsuknja i patikice: wub ili newub?

wubajd isto :lol:

wub, nego staisto, fundamentalno je

a: wub naravno, ako nisu one nike-ice sa air-bagomq: a suknja na nogu sa ortopedskim pomagalom?

a. ali na drugu nogu molim te pantalone, da se ne prehladis.q. suknjapantalone ili suknja na pantalone?

joj bljakel tako da su bljak?

na drugar'ci bjork izgleda fino ( i fles na plise , gomila falti na suknji i presvucena dugmad ) slazete li dezen kisobrana sa robom?

nemam dovoljan broj kisobrana, pa je cesto neuparen.mesec dana na antartiku ili mesec dana u manastiru?

Edited by mei

r: samo što dalje od ladnoće, a u manastiru ume da bude i dobre rakije i još plus što prevaranti umeju da budu šarmantni :Dq: kako u eurokremove stave lešnike? kako ih tako sitno samelju da se ne vide pod jezikom?

verovatno imaju dobre mlinove pa prave brasno od lesnika.ceo dan na eurokremu ili ceo dan na kajmaku?

a: ajde kajmak, europske su mi se integracije više popele na vrh glaveq: jel uspio netko namazat eurokorem na fetu kruha onako kao iz reklame pola-pola?

kad je jurokrem veoma svež, moguće je postići donekle sličan rezultat -_- šta o sebi nikad ne bi ste otkrili na forumu?