April 12, 200817 yr a. sta je bilo pitanje?q. jel imate vise pari carapa ili majica s kratkim rukavima?
April 12, 200817 yr a. carapa, ako se ne racunaju majce bez rukavaq. kako ne biste voleli da se prezivate?
April 13, 200817 yr shvatila da je sasvim legitimno da mislim da mogu da se popnem na k2, i to bez da se drzim za gelendertrepavice ili obrve? i isto. Edited April 13, 200817 yr by kingmaker
April 13, 200817 yr naučila sam pravila akcentuacije u španskom, pa onda dvadesetak novih reči... pa onda kako se pravi nekakav pilav sa tikvicama... a u prvom trenutku sam pomislila da baš ništa danas nisam naučila... dosta sam zaboravnai da - obrvei dalje se pitam - ko na kraju pojede nacionalne heroje?
April 13, 200817 yr klasika: uzbudjenje+napetost+prirodnost+da nije tesno (lepsim recima receno: strast+neizdrz+sklad+osecaj slobode). u principu, sve to moze i u pet minuta da se desi, u jednom pogledu iskosa, u par reci, u mislima, u odgovarajucem vazduhu, zelji, picu... ne znam. ajde... ilustrujte zaljubljenost
April 13, 200817 yr (Kako si tesko zadala! ) <_< Hajde, isto (bas zato jer je tesko!)...Ili alternativni Q: kada ste se poslednji put potukli, i sa kim?