Jump to content
IGNORED

pitam te pitas me

3Mo

Recommended Posts

moze biti. i bolecivosti. i covecnosti. i nebezgresnosti.
lep odgovor.ne mislim da jeste. ali, da, moze da bude. a oba su lepa na svoj nacin.ne mogu da se setim bas stvarno teske uvrede, trenutno.isto Edited by kingmaker

da, ali i zbog sujete tj. osećanja nadmoći. kao ne daš se isprovocirati, iznad si situacije. to je ok, ali neki ljudi misle da su uvek i u svakoj situaciji iznad situacije. e to ne valja.isto

a: jako retko se vredjam, pa nemam sta da prastam. (ili zapravo to sve zajedno znaci da jako lako, brzo i samom sebi neprimetno prastam?)q: isto.(alternativno, sta mislite o filozofijama u zagradi?) troll:

sta mislite o spavamju u bioslopu?
neudobne su stolice
samo da izreklamiram... the electric.experience-chair.jpgexperience_seating.jpg(tek otkrio, nisam jos bio)
q: isto.(alternativno, sta mislite o filozofijama u zagradi?)
zagrade su najbitnija komponenta moje zivotne filozofije. uoistalom, uvek nesto mora da bude unutra, a nesto izvan (mislim da je ovo dovoljno nejasno da zvuci duboko (ili dvosmisleno))
troll:
uh, kozne stolice. greh je takvu udobnost ometati pustanjem filmova.braca karamazovi ili medicinske sestre?alternativnopijete li jogurte sa nizim procentom mlecne masti ili one normalne? Edited by Alexia

a: i jedne i druge, ne biram po masti-volim vocne, a oni su uglavnom s visim %q, back to the roots- da li mislite da je prelazenje preko teskih uvreda znak slabog samopostovanja? i sta su uopste teske uvrede?

a: pa sad, zavisi čime se pređe. recimo, dva puta osobnim autom ili jednom dostavnim vozilom bi govorilo o sasvim solidnom samopoštovanju. ako se i vrati u rikverc, to je onda pravi karakter. q: kakav je vaš običaj prelaženja preko uvreda?

ovo pitanje me proganja, a samo sam htela da popricamo malo. nisam uvredljiva. generalno, nemam bolna secanja na uvrede. uvreda radi uvrede mi je smesna (ne haha smesna), tu nema sta da se pamti, a uvreda koja odrazava necije misljenje > hvala, dovidjenja. to sve, jasno, vazi samo u slucajevima kada nisam u fazi brutalnog sadizma, u kojoj bi onaj koji mi kaze da imam ruzan okvir za naocare prvo morao da popije casu koktela nafta-sardine, zatim bih ga ispekla zaracem po prominentnim delovima tela, cupala nokte na nogama, iskopala oko, stavila zabu u usta, a bube u usi, stavila spojke na bradavice, gurnula kisobran u dupe i otvorila, i zatim bi tako doteran morao da se seta po uzarenom ugljevlju pevajuci toxic od britni. a je l' mislite da je iskonska potreba svakog coveka da bude koristan? (a moze i isto)