Glen Livet Posted April 8, 2008 Share Posted April 8, 2008 a: mene da. čak mi otvaraju prolaze ka mestima koje dugo nisam obilazio.q: da li ste kao klinci isprobavali koliko dugo možete da zurite u svoj lik u ogledalu? (ja sam to nedavno pokušao ponovo, i posle 2 min. neprekidnog zurenja javila mi se vrtoglavica i mučnina... ) Link to comment
Lancia Posted April 8, 2008 Share Posted April 8, 2008 q: da li ste kao klinci isprobavali koliko dugo možete da zurite u svoj lik u ogledalu? (ja sam to nedavno pokušao ponovo, i posle 2 min. neprekidnog zurenja javila mi se vrtoglavica i mučnina... ) :D sjajnonisam, al' ne znam dal sad da pokusavam (?)ajd' ovo lepo pitanje:mesing ili mermer? (surovo razbijanje nostalgije, znam) Link to comment
Nicol Posted April 8, 2008 Share Posted April 8, 2008 a: mramorni može samo kolačq: koga od forumaša zamišljate sličnog sebi? Link to comment
kgmr Posted April 8, 2008 Share Posted April 8, 2008 bghostaisto (ili, sta mislite ko mi je slican :P) Link to comment
Glen Livet Posted April 8, 2008 Share Posted April 8, 2008 nisam, al' ne znam dal sad da pokusavam (?)pokušaj, što da ne, sve što ti treba je jedno ogledalo i jedan ti. kad je u jeku bila kampanja suočavanja ja sam uvek mislio da treba krenuti od bukvalnog.kad sam zureo pre 10-15 godina, prestajao bih kad bi osetio jeziv strah da ću se izobličiti u nešto nakazno i neljudsko. sada dobijem samo mučninu, kao u autobusu na dužim relacijama Link to comment
sarište Posted April 8, 2008 Share Posted April 8, 2008 (edited) bghosta(ili, sta mislite ko mi je slican :P)dunadanisto Edited April 8, 2008 by sarište Link to comment
kgmr Posted April 8, 2008 Share Posted April 8, 2008 dakle, ovo. super je pitanje: q: koga od forumaša zamišljate sličnog sebi? Link to comment
Nicol Posted April 8, 2008 Share Posted April 8, 2008 (edited) a: recimo, filipenka i smorenka zamišljam kao blizance edit: zamišljala sam morganu da mi je slična, al sam se privarilaq: može dalje Edited April 8, 2008 by Nicol Link to comment
sarište Posted April 8, 2008 Share Posted April 8, 2008 (edited) a: recimo, filipenka i smorenka zamišljam kao blizance edit: zamišljala sam morganu da mi je slična, al sam se privarilaq: može daljea) ja sam uvek morganu i tebe mešala q) ima li ljubavnih parova na 4umu? Edited April 8, 2008 by sarište Link to comment
MaRkOMaN Posted April 8, 2008 Share Posted April 8, 2008 a: fiksiram matildu, al za sad- nista; dakle-nemaq: koju od deset parapsihopatoloških zapovesti bi prvu da ne cujete tj. prekrsite? Link to comment
Aleksija Posted April 8, 2008 Share Posted April 8, 2008 nemojsta mislite o spavamju u bioslopu?(ostavljam ovu verziju, cisto da se pohvalim novom tastaturom i pokazem kako se brzo nabikavam na nju) Link to comment
kgmr Posted April 8, 2008 Share Posted April 8, 2008 neudobne su stoliceda li mislite da je prelazenje preko teskih uvreda znak slabog samopostovanja? i sta su uopste teske uvrede? Link to comment
Recommended Posts