kgmr Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 nema gore, samo hrabro. ciklus pitanja o nesanici: da li imate lak san? Link to comment
dig_chohano Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 Imaću, kad popunim ovaj jebeni tromesečni izveštaj jebenom zavodu za zaštitu jebenog zdravlja jebenih građana.Kolki debil treba biti pa ostaviti dosadan posao za 2 am? Link to comment
kgmr Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 a: a jebiga. ne znam da kazem bilo sta utesno. ovako: da si to uradio na vreme, to bi znacilo da nisi normalan, ali na dosadan nacin.(je l' to svi privatnici moraju da popunjavaju? :()q: recite nesto utesno digu. Link to comment
dig_chohano Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 Tako ti i treba, konju.Kako shvatiti ozbiljno izveštaj koji se predaje Ceci Trtici? Link to comment
nixolaus Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 Ne razumem.Koliki vam je rekord u Minesweeper-u na begginer levelu?Nije na odmet da pomenete i ostale nivoe. Link to comment
Delija67 Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 (edited) 87 sekundi na expertu, ostale ne igramajde isto Edited April 3, 2008 by Delija67 Link to comment
kgmr Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 87 na begineru, ostale ne igramje l' pruzate drugu sansu? Link to comment
nixolaus Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 U bre, nije da se vadim ali stvarno nisam mnogo igrao sem beginer. :)Na onom srednjem mi je rekord 101, expert nisam igrao (u stvari jesam par puta i mnogo me je iznervirao) a na beginer 5 sekundi ;) Ali zato sto znam da i expert moze tako brzo da se resi pocecu i njega da igram. Link to comment
Killiana Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 zaboravio si pitanje.a i odgovor. Link to comment
nixolaus Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 (edited) I super se osecam.de, de, ja citam tudja pitanja samo onda kad moram. Edited April 4, 2008 by nixolaus Link to comment
slepa živana Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 je l' pruzate drugu sansu?r: da, ali tek 2075. godineq: ulica je pusta, koračate tako, kad odjednom iza ugla pojavi se jedna od poznatih ličnosti sa plakata 'kosovo je srbija', hoćete joj uputiti gest, reč? Link to comment
elle Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 reci cu joj gestom cija je srbijaisto Link to comment
Al-Khwarizmi Posted April 6, 2008 Share Posted April 6, 2008 ne, izbegavam tuče sa gorilama iz obezbeđenja, ne prijaju minajružniji grad? Link to comment
elle Posted April 6, 2008 Share Posted April 6, 2008 onaj gde mi nije leponajruzniji grad, dakle? Link to comment
Recommended Posts