Jump to content
IGNORED

pitam te pitas me

3Mo

Recommended Posts

(sto? meni je to malo nejasno, deluje mi kao da nase misljenje o nekom po svaku cenu moramo da iznesemo, koga briga sta mislimo...) edit> felon, prvaaleksis. ako je vas prijatelj/prijateljica odluciola da se venca sa nekim, da li na tog partnera gledate kao na prijatelja?

Edited by kingmaker
ako je vas prijatelj/prijateljica odluciola da se venca sa nekim, da li na tog partnera gledate kao na prijatelja?
a: ne. ali je ipak u boljoj startnoj poziciji da mi postane...q: kakva su vam iskustva s kombiniranjem društava?

a. Otkad mi se drustveni zivot sveo na druzenje sa (nemackim) medicinarima, super. Sve moguce kombinacije stress free. :D q. Saksofon ili gitara?edit: alternativno moze isto, ako je neko raspolozen.

Edited by Pixie
Fenomenalna.q. pixieino
znala sam da sviram gitaru, ali saksofon koji nije sopran ima smek seksipila osamdesetih, a tad sam upoznala brata. a i podseca me na one bugarske kompilacije ispred skca sax for sex :lol:prethodno.
gluma je uzaludno trosenje energije, sve koje ne podnosim trudim se da eliminisem iz svog okruzenja, a ako situacija ne dozvoljava, onda ignorisem. ignorisanje je wub.da li mislite da ste u moralnoj obavezi da jasno pokazete da nekog ne podnosite?
kako to mislis.. ja to ne mogu da ignorisem.... mora tu malo glume, pa malo sarkazma.. i na kraju, ako joj bar cokoladni sirup u dzep od kaputa ne sipam, nista nisam uradila
kako to mislis.. ja to ne mogu da ignorisem.... mora tu malo glume, pa malo sarkazma.. i na kraju, ako joj bar cokoladni sirup u dzep od kaputa ne sipam, nista nisam uradila
mislim zen. nema sanse da razgovaram, a kamoli trosim vreme i misice na nekog koga ne podnosim. preporucujem.