kgmr Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 (edited) (sto? meni je to malo nejasno, deluje mi kao da nase misljenje o nekom po svaku cenu moramo da iznesemo, koga briga sta mislimo...) edit> felon, prvaaleksis. ako je vas prijatelj/prijateljica odluciola da se venca sa nekim, da li na tog partnera gledate kao na prijatelja? Edited March 27, 2008 by kingmaker Link to comment
Nicol Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 ako je vas prijatelj/prijateljica odluciola da se venca sa nekim, da li na tog partnera gledate kao na prijatelja?a: ne. ali je ipak u boljoj startnoj poziciji da mi postane...q: kakva su vam iskustva s kombiniranjem društava? Link to comment
Pixie Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 (edited) a. Otkad mi se drustveni zivot sveo na druzenje sa (nemackim) medicinarima, super. Sve moguce kombinacije stress free. :D q. Saksofon ili gitara?edit: alternativno moze isto, ako je neko raspolozen. Edited March 27, 2008 by Pixie Link to comment
dig_chohano Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 q: kakva su vam iskustva s kombiniranjem društava?Fenomenalna.q. pixieino Link to comment
kgmr Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Fenomenalna.q. pixieinoznala sam da sviram gitaru, ali saksofon koji nije sopran ima smek seksipila osamdesetih, a tad sam upoznala brata. a i podseca me na one bugarske kompilacije ispred skca sax for sex :lol:prethodno. Link to comment
Hippie Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 gluma je uzaludno trosenje energije, sve koje ne podnosim trudim se da eliminisem iz svog okruzenja, a ako situacija ne dozvoljava, onda ignorisem. ignorisanje je wub.da li mislite da ste u moralnoj obavezi da jasno pokazete da nekog ne podnosite?kako to mislis.. ja to ne mogu da ignorisem.... mora tu malo glume, pa malo sarkazma.. i na kraju, ako joj bar cokoladni sirup u dzep od kaputa ne sipam, nista nisam uradila Link to comment
kgmr Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 kako to mislis.. ja to ne mogu da ignorisem.... mora tu malo glume, pa malo sarkazma.. i na kraju, ako joj bar cokoladni sirup u dzep od kaputa ne sipam, nista nisam uradilamislim zen. nema sanse da razgovaram, a kamoli trosim vreme i misice na nekog koga ne podnosim. preporucujem. Link to comment
dig_chohano Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 Trolujete.Zašto trolujete? Link to comment
kgmr Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 nesanica, a ne mogu da odgovaram na sopstveno pitanje. mada...novi beograd ili zemun? Link to comment
dig_chohano Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 Davno smo se dogovorili da je Zemun anektiran. Dakle, nbgd.Novi ili sad? Link to comment
kgmr Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 nikad novi.koltecina ili avantura? Link to comment
3opge Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 l'avventuravise rajca italijanski ili vrancuski? Link to comment
kgmr Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 (edited) do sada uvek italijanski, ali sad mi ni francuski nije mrzak. starim. vise rajca struk ili vrat? Edited March 28, 2008 by kingmaker Link to comment
Recommended Posts