sarište Posted March 23, 2008 Share Posted March 23, 2008 a) na selo. volem da skupljam seno i čuvam ovce q) isto Link to comment
MaRkOMaN Posted March 23, 2008 Share Posted March 23, 2008 a koe, selo?enivej, :love: za to sto volis, :hate: za hejtere seoskog turizma Link to comment
Delija67 Posted March 23, 2008 Share Posted March 23, 2008 camcem po Dunavu i Saviisto Link to comment
slepa živana Posted March 23, 2008 Share Posted March 23, 2008 r: i ja baš ono obožavam selo, pod uslovom da je mediteransko. a od ovih nadomak grada, za odmor mi je dobro mirijevo-selo VI, petlovi me ispraćaju na počinak, konji kenjaju po ulici, a rodbina povremeno svrati pa me me obavesti kad sam se koji dan vratila kući, to saznaju od komšija... baš zgodno, osećam da o meni neko brine q: da li vam je neko nekad tražio autogram? Link to comment
MaRkOMaN Posted March 23, 2008 Share Posted March 23, 2008 (edited) a: ne.. al znam kome si ti, juce, zelela da ga uzmes ;) [ :) ]q: isto, uz doradu da, ako je odgovor ne, mozete kasti koga ste vi autogramisali Edited March 23, 2008 by MaRkOMaN Link to comment
sarište Posted March 23, 2008 Share Posted March 23, 2008 a: ne.. al znam kome si ti, juce, zelela da ga uzmes ;) [ :) ]q: isto, uz doradu da, ako je odgovor ne, mozete kasti koga ste vi autogramisalia) ništa od ovog <_< q) ima te li fotku sa nekim poznatim Link to comment
slepa živana Posted March 23, 2008 Share Posted March 23, 2008 r: ja nemam nijednu sliku sa poznatima ali imaju oni sa mnom :D nemam fotoaparat pa zato, a da sam se slikala slikala sam se :) dobro je ovo pitanje za neku perspik temuq: isto Link to comment
sarište Posted March 23, 2008 Share Posted March 23, 2008 a) imam sa vučom iz darkwooda...zapravo mene su navatali da se fotkam jer sam skakala kao nenormalna na njihovog certuq) da li plačete na koncertima ako vas neka pesma baš pogodi Link to comment
dig_chohano Posted March 23, 2008 Share Posted March 23, 2008 Eventualno od smeha.Razumete li ravnicu? Link to comment
slepa živana Posted March 24, 2008 Share Posted March 24, 2008 o: fizička geografija? ako me sećanje ne vara, to smo izučavali u prvom srednje. ne pamtim da sam imala problem da razumem.p: od čega ste se poslednje otrovali? Link to comment
sarište Posted March 24, 2008 Share Posted March 24, 2008 a) od preterane konzumacije podvarka (na, na jed`te, oči gladne)q) isto Link to comment
Hippie Posted March 25, 2008 Share Posted March 25, 2008 pojma nemam.. verovatno bilo davno nesto.....kako se uzdrzavate da ne pokazete da neciju pojavu apsolutno ne mozh da svarite, u slucaju kad ni gluma apsolutno ne pomaze? Link to comment
kgmr Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 gluma je uzaludno trosenje energije, sve koje ne podnosim trudim se da eliminisem iz svog okruzenja, a ako situacija ne dozvoljava, onda ignorisem. ignorisanje je wub.da li mislite da ste u moralnoj obavezi da jasno pokazete da nekog ne podnosite? Link to comment
Eidyia Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 da, oko toga više odavno nemam dilemu i fino mi.alexis ili crystal? Link to comment
ordi Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 pa, alexis, naravnofelon (prva) ili semi dzo? Link to comment
Recommended Posts