sarište Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 pitanje je već postavljenou kakvim ste odnosima sa komšilukom Link to comment
slepa živana Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 (edited) odg.kris. čuvam sve zauvek!nepotrebnim stvarima sam posvetila leto 2007. godine a ima i jedan tekst pesnika Mladenovićašta će nam to? ... beskorisno!Kako je to! ... beskorisno!Dobri smo mi. Dobri smo svi.Svi koji su neupotrebljiiviiiiiii...pit. šta po vama dvema može da je zauvek? Edited March 22, 2008 by slepa živana Link to comment
sarište Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 odg.kris. čuvam sve zauvek!pit. šta po vama dvema može da je zauvek?ljubav... isto Link to comment
KristinaS Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 (edited) ja bez komšiluka ne bih mogla da živim, ne bih jela, pila kafe i ostaloga, kad mi treba para je isto u komšiluk idem i tako...odg. s.živ. ljubav isto Edited March 22, 2008 by KristinaS Link to comment
sarište Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 ja bez komšiluka ne bih mogla da živim, ne bih jela, pila kafe i ostaloga, kad mi treba para je isto u komšiluk idem i tako...istoni ja... imam sjajne ljude vrata do, bukvalno živim kod njih...čak se nekad i šolja prevrne... isto Link to comment
slepa živana Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 (edited) nema isto devojke, sad kad smo same tu dok strašni vampir spava...da li je prijatno pisati u ženskom rodu?alt. kako se kaže ljubav na španskom jeziku? Edited March 22, 2008 by slepa živana Link to comment
KristinaS Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 sve je prijatno u ženskom rodudal' ste nekad poželele da ste dečak? Link to comment
sarište Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 (edited) popljuvah ekrannaravno da jeste...u pravim cipelama, i dobrom pameti da zezamo muške egoistene.šta da gledam fudbal, jurim djevojčice...fuuuj... neka fala! Edited March 22, 2008 by sarište Link to comment
slepa živana Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 odg.kris. to sam ponekad uverena da sam dečak, naročito kad pijem ovu bosansku lozu :ja:kada se najviše osećate ne napazuh nego da ste dečak? Link to comment
KristinaS Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 kad razgovaram sa svojijem prijateljicama o svačemu, onda ja ispadnem ko nekakav dečak isto Link to comment
sarište Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 kad razgovaram sa svojijem prijateljicama o svačemu, onda ja ispadnem ko nekakav dečak istokad ne mogu da slušam o ženskoj glupostitipa: nije mi poslao poruku čitavih 3 minuta <_< ogovarate li? Link to comment
ordi Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 kartezašto spanać ne prenoći u zemunu? Link to comment
MaRkOMaN Posted March 23, 2008 Share Posted March 23, 2008 a: ceka da odrade kej ;)q: u koje mesto najradije palite odmora radi, a da nije dalje od 100km od grada u kojem zivite? Link to comment
Recommended Posts