March 22, 200817 yr o(drgovor): o prolaznosti života i bezsmrtnosti duše (saršte je genija)p(itanje): gde izlazite sutra u subotu uveče? (se ganjamo po dgri)!
March 22, 200817 yr a: o pranju zuba - bodrim se da ne otaljam tj. da ih perem, sto duze //ako sam naduvan, to je vec milina- tad ih perem 15 minuta minimum, uzivajuci u svakom pokretu cetkicomedit: a: el moze nedelja? nadjemo se u kinoteci u 18, na tokijskoj prici, pa cemo se dogovoriti za dalje?q: isto = o čemu razmišljate dok perete zube? Edited March 22, 200817 yr by MaRkOMaN
March 22, 200817 yr o(drgovor): o prolaznosti života i bezsmrtnosti duše (sarište je genija)p(itanje): gde izlazite sutra u subotu uveče? (se ganjamo po dgri)! edit:polako a1) obično se gledam u ogledalce... a razmišljam uglavnom nekim teen age glupostimaa) idem na sedeljku, tj na rodžendan q) blejite li u plafon ponekad... Edited March 22, 200817 yr by sarište
March 22, 200817 yr a) zavisi od sićuejšna. ako sam zaljubljenja maštam...on i ja na kiši u pozadini svira: KISS ME...ako ne, onda o prošlosti isto
March 22, 200817 yr a kako moje telo vise ne podnosi to ogledaloili obrnutoq badza ili kvrga Edited March 22, 200817 yr by Matilda Ivancic
March 22, 200817 yr odg. : sarište! DRAGO! u plafon u pod u žar od cigarete u šiljke od cipela čak i kad su tupe i kad nas čine dežmekastima... bleja siempre :ovde.ide.slika.čegevuauare sa mikimausovim ušima:a za marokočovka - kinoteka tek kad počne kratki metarpitanje: tko je janko baljak?a: reditelj q) špijunirate li komšiluk
March 22, 200817 yr naravno da špijuniram, ko normalan to ne radi?a jel koristite dvogled ili samo kroz pendžer?
March 22, 200817 yr ja to kroz špijunkuotkrila da mi komša ima čvalerku :D u kakvim ste odnosima sa komšilukom
March 22, 200817 yr ja kad mislim da sam im ušla u trag, stigne glas da su me provalili mislim kom.lukda li se time uopšte time treba baviti'alt. odg. kris... o prolaznosti i bezsmrtnosti...alt.pit. da l se nekad zaljubite u svoje cipele?
March 22, 200817 yr ja kad mislim da sam im ušla u trag, stigne glas da su me provalili mislim kom.lukda li se time uopšte time treba baviti'alt. odg. kris... o prolaznosti i bezsmrtnosti...alt.pit. da l se nekad zaljubite u svoje cipele?a) daaa! obožavam to!a patike što volem...
March 22, 200817 yr de ti je pitanje!što voleš... zašto voleš... zato što su udobne!DA li jedna žena može da odredi svoju nacionalnost prema poreklu udobnih cipela koje koristI! Edited March 22, 200817 yr by slepa živana
March 22, 200817 yr dapače da se zaljubim u svoje cipale, pogotovo posle koje godine nošenja, onda dobiju onu patinu koja ih čini neodoljivimkoliko dugo čuvate stvari kad postanu neupotrebljive?