March 11, 200817 yr Nikad nista nije isto. Jer ti nisi isti covek i to nije ista reka. -_- Je l' volite After Eights?
March 11, 200817 yr obozavavam, al postujem sat.nezaborava radi, rasprostirete li po kuci post-it? ..........
March 12, 200817 yr ne.. ali imam gomilu silly reklamnih em fanovskih magneta za po frizideruTom i Dzeri ili Kojot i Ptica Trkacica?
March 12, 200817 yr a: valas i gromitq: el ste gledali ovaj film? /ako je odgovor negativan, da g'odgledate i da kazete bar-nie los //rok je 48h, sasvim dovoljno da se u pozadini jahanja mazge smisli neko interesantno pitanje
March 15, 200817 yr Subota prepodne - pijac ili supermarket?ja više volim velike supermarkete, osećam se tak ušuškano međ tolikom hranom. istina je! nedeljom kad prođem pored zatvorenog maksija baš se osetim nekako praznjikavo i tupo.pitanje: čuješ li me jel ti drago?
March 17, 200817 yr a. a zasto moja drugarica ima tri bradvice a nula dece?q. sta raditi s tri bradavice?
March 17, 200817 yr ne gledati u njihovom pravcusvoje telesne mane brizljivo prikrivate ili su prosto deo vaseg sharma?
March 17, 200817 yr a) ako se racunaju oziljci na raznim prominentnim delovima tela, ne krijem, ustvari, ne mogu da sakrijem ni kad bih htela (nos, etc.)q) vase najgluplje samopovredjivanje?
March 17, 200817 yr uf, samopovredjivanja su mi ko deca, sva su glupa.recimo, u teretani mi ispao teg sa sipke, a ja mahinalno nogom ublazio pad. isto