Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

morgana said:
koji dio stomaka vam reaguje na eksplicitne scene autopsije u seriji csi?
a: ma nemam problema sa gadljivim scenama, ali sa strašnima- ajmeq: jel zaklanjate oči pred opasnim filsmskim scenama?
  • Replies 14.7k
  • Views 546.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

Ne. Al ponekad kad se neko mnogo izblamira, pa me sramota da gledam."Davitelj protiv davitelja" ili "Kad jaganjci utihnu"?

Davitelj protiv daviteljaNa kakve scene reagujeta suzama?

a. na lepe. redovno. q. kad placete u datoj situaciji, jel probate da malo prikrijete ili liberalno smrcate?

ne samo da smrcem, vech se i derem.. posebno kod zubara: otprilike ovako pocne; sad%20(5).gif ovako traje: sad%20(23).gif ovako se zavrsava: sad%20(4).gifisto

Prvo smrcam uzdrzano, onako bas konzervativno. Al brzo predjem u liberale.Je l' ima neko (osim Hippie) zubara kod koga mogu da se gledaju filmovi?

Svi moji pacijenti.Zdenka sir vs. Zdenka Podkapova?

Jao, Zdenka sir. :heart: Gavrilovic ili Carnex?

carnexbombone kiki ili toza dekstroza?

morgana said:
bombone kiki ili toza dekstroza?
a: kikiq: ajmo natrag na plakanje, jel tulite i u kinu na dirljivu scenu?alternativno: najneugodnija situacija u kojoj ste se rasplakali?

Edited by Nicol

Samo ako se pojavi zeka u bilo kom izdanju sem pečen uz restovan krompir.ovo alternativno

Edited by dig_chohano

kako bih ja tebi prosula kokice s buterom na glavu tako u kinumrzim plakanjeomiljen komicar?

malko me sramota, u bioskopu na terminatora II :blush: isto

a: svake Nove Godine ponovo plačem kad se družba Goonies sritno vrati roditeljima, samo su mi zadnje vrime prestali govorit kako to nije stvarno. A zna me dirnit i kvalitetnija zahvala novoizabrane Miss of the World :ph34r: a': komičar, hm, Phytonovci svakako u timskoj konkurencijiq: ajde Hippieno dalje

Rowan A. - BlackadderOmiljeni deo serijala Crne guje (tj. istorijsko doba)?