Nicol Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 koji dio stomaka vam reaguje na eksplicitne scene autopsije u seriji csi?a: ma nemam problema sa gadljivim scenama, ali sa strašnima- ajmeq: jel zaklanjate oči pred opasnim filsmskim scenama?
Pixie Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Ne. Al ponekad kad se neko mnogo izblamira, pa me sramota da gledam."Davitelj protiv davitelja" ili "Kad jaganjci utihnu"?
KristinaS Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Davitelj protiv daviteljaNa kakve scene reagujeta suzama?
betty Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 a. na lepe. redovno. q. kad placete u datoj situaciji, jel probate da malo prikrijete ili liberalno smrcate?
Hippie Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 ne samo da smrcem, vech se i derem.. posebno kod zubara: otprilike ovako pocne; ovako traje: ovako se zavrsava: isto
Pixie Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Prvo smrcam uzdrzano, onako bas konzervativno. Al brzo predjem u liberale.Je l' ima neko (osim Hippie) zubara kod koga mogu da se gledaju filmovi?
dig_chohano Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Svi moji pacijenti.Zdenka sir vs. Zdenka Podkapova?
Nicol Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 (edited) bombone kiki ili toza dekstroza?a: kikiq: ajmo natrag na plakanje, jel tulite i u kinu na dirljivu scenu?alternativno: najneugodnija situacija u kojoj ste se rasplakali? Edited March 2, 2008 by Nicol
dig_chohano Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 (edited) Samo ako se pojavi zeka u bilo kom izdanju sem pečen uz restovan krompir.ovo alternativno Edited March 2, 2008 by dig_chohano
Hippie Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 kako bih ja tebi prosula kokice s buterom na glavu tako u kinumrzim plakanjeomiljen komicar?
KristinaS Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 malko me sramota, u bioskopu na terminatora II isto
Nicol Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 a: svake Nove Godine ponovo plačem kad se družba Goonies sritno vrati roditeljima, samo su mi zadnje vrime prestali govorit kako to nije stvarno. A zna me dirnit i kvalitetnija zahvala novoizabrane Miss of the World a': komičar, hm, Phytonovci svakako u timskoj konkurencijiq: ajde Hippieno dalje
Pixie Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Rowan A. - BlackadderOmiljeni deo serijala Crne guje (tj. istorijsko doba)?
Recommended Posts