Jump to content
IGNORED

pitam te pitas me

3Mo

Recommended Posts

Posted
koji dio stomaka vam reaguje na eksplicitne scene autopsije u seriji csi?
a: ma nemam problema sa gadljivim scenama, ali sa strašnima- ajmeq: jel zaklanjate oči pred opasnim filsmskim scenama?
Posted

Ne. Al ponekad kad se neko mnogo izblamira, pa me sramota da gledam."Davitelj protiv davitelja" ili "Kad jaganjci utihnu"?

Posted

Davitelj protiv daviteljaNa kakve scene reagujeta suzama?

Posted

a. na lepe. redovno. q. kad placete u datoj situaciji, jel probate da malo prikrijete ili liberalno smrcate?

Posted

ne samo da smrcem, vech se i derem.. posebno kod zubara: otprilike ovako pocne; sad%20(5).gif ovako traje: sad%20(23).gif ovako se zavrsava: sad%20(4).gifisto

Posted

Prvo smrcam uzdrzano, onako bas konzervativno. Al brzo predjem u liberale.Je l' ima neko (osim Hippie) zubara kod koga mogu da se gledaju filmovi?

Posted

Svi moji pacijenti.Zdenka sir vs. Zdenka Podkapova?

Posted

Jao, Zdenka sir. :heart: Gavrilovic ili Carnex?

Posted

carnexbombone kiki ili toza dekstroza?

Posted (edited)
bombone kiki ili toza dekstroza?
a: kikiq: ajmo natrag na plakanje, jel tulite i u kinu na dirljivu scenu?alternativno: najneugodnija situacija u kojoj ste se rasplakali? Edited by Nicol
Posted (edited)

Samo ako se pojavi zeka u bilo kom izdanju sem pečen uz restovan krompir.ovo alternativno

Edited by dig_chohano
Posted

kako bih ja tebi prosula kokice s buterom na glavu tako u kinumrzim plakanjeomiljen komicar?

Posted

malko me sramota, u bioskopu na terminatora II :blush: isto

Posted

a: svake Nove Godine ponovo plačem kad se družba Goonies sritno vrati roditeljima, samo su mi zadnje vrime prestali govorit kako to nije stvarno. A zna me dirnit i kvalitetnija zahvala novoizabrane Miss of the World :ph34r: a': komičar, hm, Phytonovci svakako u timskoj konkurencijiq: ajde Hippieno dalje

Posted

Rowan A. - BlackadderOmiljeni deo serijala Crne guje (tj. istorijsko doba)?