Hippie Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 uhh, ne mogu uopste da se setim likova osim da sam tu seriju obozavalaaj isto...
Al-Khwarizmi Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Dede na balkonu.Sad jedno ozbiljno pitanje: Zna li ko kako se zovu muppet dede na balkonu?
dig_chohano Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Waldorf i Statler.Zašto Kermit i Miss Piggy nemaju decu?
Hippie Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 oni su u pocetku krili od Jim Hensona da su zaljubljeni, dok ih on nije uvatio na delu jednog dana.. kad im je ponudijo neke velike pare da malo pricekaju obzirom da je serija tad bila na vrhuncu slaveel ste verovali da postoje zmajovi kad ste bili mali?
Pixie Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Jesam.A zabe koje se pretvaraju u princeve? (Ili obrnuto?)
Killiana Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 ne. jedino u sta sam verovala jeste da postoji kokoska koja moze da snese kuvano jaje i koje je veoma zdravo pojesti. [to mi baba podmetala kad sam imala oko 3-4 godine, kad su me poslali na selo da se ugojim.] jbg.poslednja muzicka preporuka koja vas je oborila s nogu?
betty Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 a. badly drawn boyq. kakva osecanja gajite prema malim glodarima?
Hippie Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 misevima? imam izmenjena osecahnja posle gledanja Ratatouilleja ne znam.. isto
ToniAdams Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 volem glodavceplazma keks ili plazma teve?alt: bata u suknji ili seka u pantalama?
Mancunian Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 (edited) bata u suknji a za plazmu: keks, definitivno, bolje se rastapa u mlekuaj isto Edited March 2, 2008 by Mancunian
kgmr Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 plazma keks, plazma keks!da li ste iskljucivi u definisanju vikenda kao zbira subote i nedelje?
Parsons Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 o: ne, jer u princupu i ne znam kad je koji dan. a i kad radim u arapskim zemljama onda je nedelja ionako petak.p: da li vas nerviraju ukljucenja gledalaca/slusalaca na tv i radio?
morgana Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 o da, da. ocekujem direktno telefonsko ukljucenje gledalaca, s akcentom na baba milunku s planine jelice, u zasijedanje vlade. to je demokratija. koji dio stomaka vam reaguje na eksplicitne scene autopsije u seriji csi?
Recommended Posts