March 2, 200817 yr Dede na balkonu.Sad jedno ozbiljno pitanje: Zna li ko kako se zovu muppet dede na balkonu?
March 2, 200817 yr oni su u pocetku krili od Jim Hensona da su zaljubljeni, dok ih on nije uvatio na delu jednog dana.. kad im je ponudijo neke velike pare da malo pricekaju obzirom da je serija tad bila na vrhuncu slaveel ste verovali da postoje zmajovi kad ste bili mali?
March 2, 200817 yr ne. jedino u sta sam verovala jeste da postoji kokoska koja moze da snese kuvano jaje i koje je veoma zdravo pojesti. [to mi baba podmetala kad sam imala oko 3-4 godine, kad su me poslali na selo da se ugojim.] jbg.poslednja muzicka preporuka koja vas je oborila s nogu?
March 2, 200817 yr volem glodavceplazma keks ili plazma teve?alt: bata u suknji ili seka u pantalama?
March 2, 200817 yr bata u suknji a za plazmu: keks, definitivno, bolje se rastapa u mlekuaj isto Edited March 2, 200817 yr by Mancunian
March 2, 200817 yr plazma keks, plazma keks!da li ste iskljucivi u definisanju vikenda kao zbira subote i nedelje?
March 2, 200817 yr o: ne, jer u princupu i ne znam kad je koji dan. a i kad radim u arapskim zemljama onda je nedelja ionako petak.p: da li vas nerviraju ukljucenja gledalaca/slusalaca na tv i radio?
March 2, 200817 yr o da, da. ocekujem direktno telefonsko ukljucenje gledalaca, s akcentom na baba milunku s planine jelice, u zasijedanje vlade. to je demokratija. koji dio stomaka vam reaguje na eksplicitne scene autopsije u seriji csi?