Jump to content
IGNORED

pitam te pitas me

3Mo

Recommended Posts

Posted (edited)

radje bih nekom povredio glavu nego dominantnu ruku, ako bas mogu da biram...razborita, moze i oboritaomiljeni detektivski dinamicni duo u seriji

Edited by ToniAdams
Posted (edited)

a. umesto odgovora, psihoanaliza: nisi skrsila prst no citavu nogu, i sad se taj sadrzaj prelio u pitanje, umesto da dominira odgovoromq. obor ili tor?q2. tonijevo: omiljeni detektivski dinamicni duo u seriji

Edited by betty
Posted (edited)

eh, kamo sriće da mi se raspao lažni self umisto ligamentaa: obor, torijevci su dosadni a2: dinamični poirot i miss. lemon q: igra li vam opcija posvajanja djece, ako možete imati i vlastitu?

Edited by Nicol
Posted

a. samo poznate, ako se roditeljima nesto desi. apstraktne, ne bas.q. isto.

Posted

da, da (paris hilton se naljutila na lindzi lohan; pr paris je rekao da je ona prva odlucila da usvoji kinesku bebu, i da je ljuta na lindzi sto krade ideju).isto

Posted
isto
a: kako da na ovo odgovorim, da ti ne ukradem ideju :unsure: q: najljepljivija pjesma mučilica?
Posted

sexy thing - vroca cokoladadecja pesma napogodnija za punkonizaciju?

Posted

Zakleo se bumbar u cvet i u med. Klasičan insekt bundžija.Kako se osigurati da dete neće da navija za omraženi vam klub?

Posted (edited)

a1. jakim elektrosokovima do samoga krajaa2. tangokako objasniti detetu da kompjutor ne valja? i telezivija da isto ne valja? mislim, jos nesto osim elektrosokova ako znate...

Edited by hooyadahoo
Posted (edited)

Downloadovanjem nekog kvalitetnog virusa.Kako objasniti kompjuteru da nije kriv on, već ti?

Edited by dig_chohano
Posted

elektrosokovima :rolf: jel bolji ogromantni kompjutor ili mali kompjutor picopevac?

Posted
Kako objasniti sebi da kompjuter ne valja?
Zelim ti puno uspeha. Od :heart: .
Posted
jel bolji ogromantni kompjutor ili mali kompjutor picopevac?
Taj, taj picopevac. Moš da se kurčiš i u tramvaju.Kompjuter ili šnicla, al dobra?
Posted

jebote! snicla, ne mora ni da bude dobra. samo da nema tastaturu.aj isto