February 25, 200817 yr r: uvek imam spremnu pozu zvanu 'budala', a spontane poze pod nazivom 'žena žrtva nasilja' i 'narkomanka' primenjujem samo pri slikanju za dokumenta.q: isto (gotivno pitanje)+ je l jedete s poda?
February 26, 200817 yr pusenje [dobre trave bez duvana] i zdravlje [aktivan zivot i jela kuvana]a koje je pitanje?
February 26, 200817 yr oche ova snezna mechava da me pusti didem kuchi il che da me kudnapuje neki snezni covek i da me zove djole i da me udavi?
February 26, 200817 yr q: isto (gotivno pitanje)+ je l jedete s poda?Aj' kad niko nece...a. Ne volim da se slikam. Kad sam mirna i ukocena, gde sam tad nestala? Volim samo one slike u kojima prisustva fotografa nisam bila svesna. + Obozavam. U mom omiljenom (pakistanskom) restoranu.oche ova snezna mechava da me pusti didem kuchi il che da me kudnapuje neki snezni covek i da me zove djole i da me udavi?Ma ne, sta ti je, mazice te i pazice te.ultimate q. Tvoje ime zvuci najlepse kada ga izgovara ko?aj' kad sam vec tu - ultimate alternative q. Walking on Sunshine ili Moondance? Edited February 26, 200817 yr by Pixie
February 26, 200817 yr Nemam pojma, retko ko me zove imenom, niti obraćam pažnju.Čemu insistiranje da se sve izgovori?
February 26, 200817 yr Kako bismo mogli da uzivamo u neizgovorenom.Meko ili tvrdo rrrrrr...? Edited February 26, 200817 yr by Pixie
February 26, 200817 yr bilo koji koga sinhronizuje klensi braun.i sundjer bob/veverica sendi u vacinoj izvedbi, naravno.vodjenje ljubavi ili vodjenje racuna?alt: filmovi bez boje ili odresci od soje?
February 26, 200817 yr francuska drama i ruska salata331/2 je kuljerusi/ruskinje or francuzi/francuskinje ? Edited February 26, 200817 yr by ToniAdams
February 26, 200817 yr a. sever, pa nek misle svi da pricam o geografiji.q. prst po izboru na dominantnoj ruci koji biste povredili?
February 26, 200817 yr q. prst po izboru na dominantnoj ruci koji biste povredili?a: najmanjiq: riba oborita ili razborita? Edited February 26, 200817 yr by Nicol