Jump to content
IGNORED

pitam te pitas me

3Mo

Recommended Posts

Posted

r: uvek imam spremnu pozu zvanu 'budala', a spontane poze pod nazivom 'žena žrtva nasilja' i 'narkomanka' primenjujem samo pri slikanju za dokumenta.q: isto (gotivno pitanje)+ je l jedete s poda?

Posted

pusenje [dobre trave bez duvana] i zdravlje [aktivan zivot i jela kuvana]

Posted
pusenje [dobre trave bez duvana] i zdravlje [aktivan zivot i jela kuvana]
a koje je pitanje?
Posted

oche ova snezna mechava da me pusti didem kuchi il che da me kudnapuje neki snezni covek i da me zove djole i da me udavi?

Posted (edited)
q: isto (gotivno pitanje)+ je l jedete s poda?
Aj' kad niko nece...a. Ne volim da se slikam. Kad sam mirna i ukocena, gde sam tad nestala? Volim samo one slike u kojima prisustva fotografa nisam bila svesna. + Obozavam. U mom omiljenom (pakistanskom) restoranu.
oche ova snezna mechava da me pusti didem kuchi il che da me kudnapuje neki snezni covek i da me zove djole i da me udavi?
Ma ne, sta ti je, mazice te i pazice te.ultimate q. Tvoje ime zvuci najlepse kada ga izgovara ko?aj' kad sam vec tu - ultimate alternative q. Walking on Sunshine ili Moondance? Edited by Pixie
Posted

Nemam pojma, retko ko me zove imenom, niti obraćam pažnju.Čemu insistiranje da se sve izgovori?

Posted (edited)

Kako bismo mogli da uzivamo u neizgovorenom.Meko ili tvrdo rrrrrr...?

Edited by Pixie
Posted

Groundskeeper Willy r.Crtani junak sa najboljim glasom?

Posted

bilo koji koga sinhronizuje klensi braun.i sundjer bob/veverica sendi u vacinoj izvedbi, naravno.vodjenje ljubavi ili vodjenje racuna?alt: filmovi bez boje ili odresci od soje?

Posted

a: odresci od soje i vođenje ljubavi q: francuska drama ili francuska salata?

Posted (edited)

q2. 33⅓ ili 45?

Edited by Pixie
Posted (edited)

francuska drama i ruska salata331/2 je kuljerusi/ruskinje or francuzi/francuskinje ?

Edited by ToniAdams
Posted

Francuske sobarice, to je tako retro. :wub: Sever ili jug?

Posted

a. sever, pa nek misle svi da pricam o geografiji.q. prst po izboru na dominantnoj ruci koji biste povredili?

Posted (edited)
q. prst po izboru na dominantnoj ruci koji biste povredili?
a: najmanjiq: riba oborita ili razborita? Edited by Nicol