February 23, 200817 yr E ne mogu da jedem nista sto lici na Bambija.izvinjavam se, zaboravila sam da napišem - sa šlagom, pa da liči na astragan
February 23, 200817 yr izvinjavam se, zaboravila sam da napišem - sa šlagom, pa da liči na astraganNeces me prevariti. <_<
February 23, 200817 yr [intermezzo] E ne mogu da jedem nista sto lici na Bambija.aj da budemo drugari [/intermezzo]
February 23, 200817 yr a: tjah. ovo drugo mozda nije sacher.q: bec ili pesta?alternativno: becka snicla ili madjarske cizmice?
February 23, 200817 yr alternativno: becka snicla ili madjarske cizmice?i bečka šnicla je nečije dete ... q: bec ili pesta?r: uuuuUuu vienaaaq: bečka šmizla ili mustra bečka?alter: mađarski jezik ili nemački jezik?
February 23, 200817 yr nemacki-zvuci tako segsicrno ili belo vino? (upravo sam se ushikala od case i po crnog, uz rucak )
February 23, 200817 yr pa to su ti ko obicne sluzbe u crkvi, samo satanisticke. pustaju se mejdani i to unatraske. bolje pitaj vasudevu.kako bi reagovali da vas startuju otporasi koji grle?
February 23, 200817 yr Muške otporaše bih prijavio organima gonjenja, ženske bih sam gonio.Koliko je najveće dupe koje ste videli u zadnjih nedelju dana (veličinu izraziti u litrima)?
February 23, 200817 yr nisam verovala da dupe mozh da bude ko 4 shifonjera dok ovde nisam dosla..... take mutante od dupicha kod nas nikad nisam vidlabela rada il visibaba?