Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

E ne mogu da jedem nista sto lici na Bambija.
izvinjavam se, zaboravila sam da napišem - sa šlagom, pa da liči na astragan
  • Replies 14.7k
  • Views 545.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

izvinjavam se, zaboravila sam da napišem - sa šlagom, pa da liči na astragan
Neces me prevariti. <_<

[intermezzo]

E ne mogu da jedem nista sto lici na Bambija.
aj da budemo drugari sml%20(10).gif[/intermezzo]

a: tjah. ovo drugo mozda nije sacher.q: bec ili pesta?alternativno: becka snicla ili madjarske cizmice?

alternativno: becka snicla ili madjarske cizmice?
i bečka šnicla je nečije dete angry.gif ... :lolol:
q: bec ili pesta?
r: uuuuUuu vienaaaq: bečka šmizla ili mustra bečka?alter: mađarski jezik ili nemački jezik?

nemacki-zvuci tako segsicrno ili belo vino? (upravo sam se ushikala od case i po crnog, uz rucak :wacko:)

better red than dead šta su to rok službe?

pa to su ti ko obicne sluzbe u crkvi, samo satanisticke. pustaju se mejdani i to unatraske. bolje pitaj vasudevu.kako bi reagovali da vas startuju otporasi koji grle?

prekrstila bih se i rekla 'iju! budibogsnama! narkomani!isto, lepo je pitanje

Muške otporaše bih prijavio organima gonjenja, ženske bih sam gonio.Koliko je najveće dupe koje ste videli u zadnjih nedelju dana (veličinu izraziti u litrima)?

jel se racuna u ogledalu?jedno, sto literiisto

(__________|__________) isto

Edited by hooyadahoo

nisam verovala da dupe mozh da bude ko 4 shifonjera dok ovde nisam dosla..... take mutante od dupicha kod nas nikad nisam vidlabela rada il visibaba?

valjda bela rada.koja je tica opasnija, kobac il' tetreb?

ispod plavog mostaisto