February 22, 200817 yr krotitelj lavova, to je nesto sigurnije od onoga sto radim ovih dana. bagdad ili beirut? Edited February 22, 200817 yr by Grunf
February 22, 200817 yr Beirut, vele da imaju odlične kockarnice a i Libanke su prelepe.šta bi pre žrtvovali, palac leve ruke ili palac leve noge?
February 22, 200817 yr palac leve ruke - ionako imam dva, a dosadilo mi je da me cudno gledaju u busu kada se uvatim za sipku.da li ste pali daleko od klade, ili, pak, imate ista politicka ubedjenja kao i vasi matorci? Edited February 22, 200817 yr by doroti
February 22, 200817 yr da li ste pali daleko od klade, ili, pak, imate ista politicka ubedjenja kao i vasi matorci?a: nešto kao na forumu. relativno male razlike u stavovima, oko kojih se diže puno barufeq: isto sa kladom/jabukom
February 23, 200817 yr moj cale je oduvek voleo drazu mihajlovicha... ja sam oduvek volela druga Titaekonomija i politika ili film i muzika?
February 23, 200817 yr ipak punk (hvala isuseku da si odgovorio na prethodno pitanje, popila bih ban)kog roda je ppp?
February 23, 200817 yr hihi, ja nekoch bila zestoka pankerka.. al i danas obozavam da slusam veseli punk....pa zenskog valjdagledati Vantage Point il srolati jedan i iskulirati svet?
February 23, 200817 yr falsifikat, to je makar originalno delo, a i skroz je romanticno (super pitanje, btw)bubamara ili leptir? (argh, kako nemam inspiraciju...)
February 23, 200817 yr Sta vam je sad ovo - nutricionisticki vodic? Ja bih jednu porciju mesanog, ako moze.Snenokle ili tulumbe?
February 23, 200817 yr aj tulumbe, mada mi je teško da priznam slatkiš koji u sebi nema čokoladesrneća leđa ili saher torta?