Jump to content
IGNORED

pitam te pitas me

3Mo

Recommended Posts

Posted (edited)

krotitelj lavova, to je nesto sigurnije od onoga sto radim ovih dana. bagdad ili beirut?

Edited by Grunf
Posted

Beirut, vele da imaju odlične kockarnice a i Libanke su prelepe.šta bi pre žrtvovali, palac leve ruke ili palac leve noge?

Posted (edited)

palac leve ruke - ionako imam dva, a dosadilo mi je da me cudno gledaju u busu kada se uvatim za sipku.da li ste pali daleko od klade, ili, pak, imate ista politicka ubedjenja kao i vasi matorci?

Edited by doroti
Posted
da li ste pali daleko od klade, ili, pak, imate ista politicka ubedjenja kao i vasi matorci?
a: nešto kao na forumu. relativno male razlike u stavovima, oko kojih se diže puno barufeq: isto sa kladom/jabukom
Posted

moj cale je oduvek voleo drazu mihajlovicha... ja sam oduvek volela druga Titaekonomija i politika ili film i muzika?

Posted

ipak punk (hvala isuseku da si odgovorio na prethodno pitanje, popila bih ban)kog roda je ppp?

Posted

hihi, ja nekoch bila zestoka pankerka.. al i danas obozavam da slusam veseli punk....pa zenskog valjdagledati Vantage Point il srolati jedan i iskulirati svet?

Posted

falsifikat, to je makar originalno delo, a i skroz je romanticno (super pitanje, btw)bubamara ili leptir? (argh, kako nemam inspiraciju...)

Posted

zvanicno, nikako prijateljskijel segsije proljece ili rana jesen?

Posted

Sta vam je sad ovo - nutricionisticki vodic? Ja bih jednu porciju mesanog, ako moze.Snenokle ili tulumbe?

Posted

aj tulumbe, mada mi je teško da priznam slatkiš koji u sebi nema čokoladesrneća leđa ili saher torta?

Posted

E ne mogu da jedem nista sto lici na Bambija.Sachertorte ili Donauwellen?