Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

Ne, u pravom smislu te reci - ujede za vrat, pa pobegne. Bojite li se cika Zube?

• Replies 14.7k
  • Views 547.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

samo kad izadjemo na pivo a on krene da me pipka i pribija se uz menezulufi sa sedim dlakama ili nezulufi?

Ti sedi, al isključivo ako su asimetrično sedi.Koji regenerator stavljati na bradu da postigne volumen i intenzivnu boju?

Isti onaj koji koristi Uros Stojanovic da li ste nekada ustinuli nekoga koga ne poznajete za straznjicu?

Ih, mnogo njih. Pred svako davanje injekcije.isto

samo takve i vatam.isto

Tela jednom, u doba privatnih buseva i konduktera uvatit jednog u 84.ci, imo mnogo lepu gu-zu isto, a moze i:koga sa foruma bi rado uhvatili za dupe?

prijateljski ili kako?isto.

kako god.. uvatila bih kingmejkerkuisto

uh uhprevise licno pitanje :D isto

zajceva :lolol:a kome biste sa foruma prosuli akvarijum na glavu?

vaseljaninu zajcevureggae ili ska?

aaa... ovo je kao tatu ili mamu pitanje :Dpa mamu volim jer je uvek puna razumevanja i lepo priča, a i na nju imam lepu kosu. a sa tatom je bolja zabava, on se uvek lepo obuče i nosi šešir a njegove priče su smešne i zabavne.... ne mogu da se odlučim... podjednako! :Disto

a. ska, brate.q. da morate ponovo da birate zanimanje, koje biste odabrali?

muse.. nekom opicenom umetnikuisto